Telly připravila velkou prémiovou slevu pro nové zákazníky

Novým zákazníkům, kteří chtějí mít ve své televizi prémiové kanály jako Eurosport, Discovery, Animal Planet, Premier Sport a další, nyní nabízí televizní operátor Telly slevu 30 % na balíčky Telly Střední a Velký. Zákazníci tak mohou za dva roky, po které je sleva garantována, ušetřit více než 4300 Kč. Sleva platí pro internetovou i satelitní Telly.

Televizní operátor Telly vstupuje do června prodejní kampaní „Kanály, o které nechcete přijít“. V ní připravil pro nové zákazníky výraznou slevu na programové balíčky, které obsahují atraktivní a prémiové televizní kanály. „Všichni diváci, kteří si nechtějí nechat ujít sledování těch nejlepších sportovních kanálů, známých a oblíbených dokumentárních či filmových programů, mohou využít naši aktuální prodejní kampaň,“ říká Jan Schöppel, marketingový manažer Telly.  „Sleva 30 % se týká nových zákazníků, kteří si objednají balíček Telly Střední nebo Telly Velký, slevu jim garantujeme na celé 2 roky a platí jak pro internetovou, tak pro satelitní Telly“, upřesňuje Jan Schöppel.

Balíček Telly Střední u internetové televize obsahuje celkem 107 programů, 58 v HD a se slevou 30 % si jej nový zákazník nyní pořídí za 280 Kč, když standardní cena je 400 korun. Programový balíček Telly Velký s 129 programy, 74 v HD mohou mít nyní zákazníci za 420 Kč měsíčně namísto standardní ceny 600 Kč. Telly zákazníkům garantuje slevu po dobu 2 roků, za které ušetří 2880 Kč resp. 4320 Kč. Stejná sleva a stejná úspora platí i pro satelitní Telly. Akce s prémiovou slevou 30 % poběží do odvolání.

K nejsledovanějším pořadům v nabídce balíčků Střední a Velký patří sportovní stanice Eurosport, Premier Sport a DIGI Sport, filmové programy Cinemax, CS film, FilmBox, dokumentární Discovery, Animal Planet, Travel Channel, lifestylové Fine Living Network, Food Network nebo dětská stanice Nickelodeon.

O Telly s. r. o.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR. 

 

Kontaktní osoba: Jan Schöppel, marketingový manažer Telly (jan.schoppel@telly.cz)