ExCEO Zonky radí firmám s digitalizací

Na českém trhu vznikl první digitalizační boutique Addvery. Stojí za ní bývalí top manažeři Pavel Novák (ex CEO Zonky a ex VP Eldorado) a Lukáš Marek (ex obchodní ředitel Zonky). Firma pomůže projektům v oblasti digitalizace. ,,Chceme nabídnout všem od bank po restaurace možnost transformovat se do online prostředí a zajistit tak komfort online služeb. Na to je potřeba know-how, které tradiční firmy typicky nemají,” říká Novák. Ten se posledních 6 let věnuje digitalizaci obchodních sítí a finančních služeb, ať už v roli viceprezidenta ruského maloobchodního řetězce Eldorado, kde zodpovídal za e-commerce activity a nebo poslední tři roky v roli CEO, kdy stál za raketovým růstem online P2P poskytovatele půjček a investic Zonky.

K Novákovi se v plánech masivně digitalizovat trh přidává Lukáš Marek, který před Zonky, kde měl na starost obchodní aktivity, pracoval v roli manažera online aktivit na TV Nova, TV Prima nebo Extra.cz. ,,Vždy jsem věřil, že v digitálním businessu je důležité porozumět potřebám zákazníků. Ti jsou na webu mnohem náročnější. A rozhodně nestačí mít dokonalý web, tím to jen začíná,” říká Marek a dodává: ,,Addvery umí nabídnout svým klientům vše od tvorby webových stránek, řízení dlouhodobé hodnoty klienta až po nastavení back office procesů tak, aby zákazník byl vždy spokojený a rád se do služby vracel.”

Novák prozrazuje ambiciózní plány pro tento rok: ,,Letos se spojíme s předními finančními institucemi a retailem a zahájíme digitální revoluci na českém trhu. Následně se zaměříme na expanzi do EU a zbytku světa.” 

O Addvery

Za Addvery stojí talentovaná a zkušená skupina podnikavých kolegů, kteří se rozhodli změnit pomalé a zkostnatělé procesy firem. Dokáží proměnit firmu v hbitého, datově řízeného leadera trhu. Konzultanti Addvery nabízí přes 10 let zkušeností ve svém oboru a zároveň zůstavají věrni svým start-up kořenům a projekty dodávají rychle a efektivně.