Hewlett Packard Enterprise navazuje spolupráci s FleishmanHillard

Praha, 23. června 2020 – Globální lídr v oblasti technologií zaměřených na vývoj inteligentních řešení společnost Hewlett Packard Enterprise navazuje spolupráci s agenturou FleishmanHillard. Ta se bude starat o firemní i produktovou komunikaci značky. Cílem spolupráce je posílit povědomí
o značce u široké i odborné veřejnosti a jejích aktivitách v Česku.

Společnost Hewlett Packard Enterprise (HPE) působí na českém trhu od roku 2015 a ve svém portfoliu nabízí cloudové služby, softwarová řešení a řešení pro nakládání s daty se zapojením umělé inteligence či využití internetu věcí (IoT).

Společnost HPE v druhé polovině minulého roku představila nový plán, jak bude poskytovat své služby zákazníkům. „Chceme vyjít vstříc svým stávajícím klientům i těm, kteří o spolupráci s námi teprve přemýšlejí. Proto dáváme našim zákazníkům možnost volby a do roku 2022 plánujeme naše portfolio nabízet v obou modelech, a to buď v klasické podobě nebo ve formě platby pouze za to, co reálně využijí,“ říká Jan Kameníček, generální ředitel HPE. Komunikace v prvních měsících se proto bude zaměřovat na bližší představení platformy GreenLake či oznámení novinek z globální konference HPE Discover Virtual Experience.

Ve FleishmanHillard se o komunikaci HPE bude starat tým po vedením Lenky Karlíkové, klientským manažerem bude Martina Suková. V rámci spolupráce bude probíhat zajišťování mediálních aktivit, komunikace s novináři a podpora globálního komunikačního plánu.

O společnosti FleishmanHillard

FleishmanHillard je jednou z největších světových firem v oblasti public relations, public affairs, digitálního marketingu
a integrované komunikace. V České republice působíme od roku 1998 a jsme dlouholetým členem asociace APRA a zakládajícím členem asociace APAA. Našimi klienty jsou přední mezinárodní i lokální společnosti a značky ze všech oborů podnikání jako například O2, Knihy Dobrovský, Lenovo, Makro, Fortuna, Henkel, EY, Soitron, Sapeli nebo UniCredit Bank. Jsme součástí sítě Omnicom Group. Více informací o nás naleznete na www.fleishman.cz.

O společnosti Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise je globální společností poskytující IT služby, implementace a konzultace, které firmám pomáhají zefektivnit podnikání využitím IT řešení a hodnoty jimi nashromážděných dat na maximum, a to kdekoliv. Společnost HPE staví na desetiletích vývoje a inovací s cílem nabídnout nejlepší možnosti, jakými společnosti mohou podnikat. HPE poskytuje jedinečná řešení s dlouholetou zkušeností v cloudových platformách a se zpracováním IT úloh na koncových bodech, které pomáhají zákazníkům rozvíjet nové obchodní modely a celkově zvýšit jejich provozní výkon. Pro více informací navštivte: www.hpe.com.