Společnost Sunrise Medical oznamuje spuštění nových mezinárodních internetových stránek

S více než 2 200 spolupracovníky působícími v 18 zemích a distribuující své produkty do více než 130 zemí, je Sunrise Medical skutečně celosvětovou společností.

Zjistěte více o naší společnosti, o našich hodnotách a kultuře, o našem dědictví a inovacích a o našem poslání zlepšovat životy lidí s handicapem. To vše a mnohem více naleznete na našem novém mezinárodním webu 

www.sunrisemedical-group.com.

Tato nová centralizovaná komunikační platforma vznikla za účelem zvýšit efektivitu komunikace mezi naší společností a všemi interními i externími zúčastněnými stranami. Díky této platformě budete mít vždy ty nejnovější informace a aktuality přímo od zdroje.

Sunrise Medical je světovým lídrem ve vývoji, designu, výrobě a distribuci inovativních, vysoce kvalitních mechanických invalidních vozíků, elektrických invalidních vozíků, elektrických skútrů, sedacích systémů a celé řady dalších zdravotnických prostředků. 

Těšíme se na otevřenější komunikaci a spolupráci. Společně se snažíme poskytovat více lepších řešení našim přímým a nepřímým zákazníkům po celém světě.