Bezdrátová sluchátka LAMAX NoiseComfort ANC pro dokonalý zážitek z hudby

Globální značka elektroniky LAMAX rozšiřuje svoje portfolio o bezdrátová sluchátka NoiseComfort ANC, která disponují technologií aktivního potlačení okolního šumu

Praha, 20. srpna 2020 – LAMAX Electronics (LAMAX), úspěšný výrobce audiovizuální techniky, uvádí na trh bezdrátová sluchátka LAMAX NoiseComfort ANC, která jsou prvními Bluetooth sluchátky v nabídce značky, která zároveň disponují technologií aktivního potlačení šumu.

LAMAX NoiseComfort ANC – vychutnejte si hudbu dle záměru jejích autorů

Odolná sluchátka s velkými náušníky dokážou díky zmíněné technologii v okamžiku ztlumit okolní hluky, a vy si můžete vychutnat hudbu tak, jak to zamýšleli její tvůrci při nahrávání v odhlučněném studiu. Sluchátka totiž díky integrovaným reproduktorům neustále naslouchají zvukům okolí a veškerý hluk ihned vyruší tónem s opačnou frekvencí. Kromě výsledného dokonalého zážitku z hudby tkví další pozitivum i v tom, že díky aktivnímu potlačení šumu (ANC) není třeba okolí „tlumit“ pasivně, tedy zvýšením hlasitosti – což zároveň šetří sluch uživatele.

To však zdaleka není všechno. Díky výkonné baterii zvládnou hrát sluchátka LAMAX NoiseComfort ANC na jedno nabití neuvěřitelných 50 hodin bez aktivovaného ANC, případně 26 hodin s ním. Výrobce díky tak dlouhé výdrži myslel i na pohodlí uživatelů, což znamená kvalitní polstrování náušníků, ze kterého vás hlava rozhodně bolet nebude. Díky použití broušeného hliníku působí tahle sluchátka jako model vyšší kategorie. Kvalitu a odolnost pak podtrhuje například kovový kloub v místech, v nichž se některá jiná sluchátka při složení ráda lámou, a také kovová konstrukce v mostu přes hlavu či odolné cestovní pouzdro.

Jejich ovládání je také pohodlné a díky němu ani nemusíte vytáhnout telefon z kapsy. Přímo na těle jsou tlačítka pro přehrávání skladeb, ovládání handsfree, ovládání hlasitosti, aktivace Siri nebo Google Assistant, a aktivace potlačení hluku. Zmínit musíme také podporované kodeky AAC a SBC, jež technologii ANC napomáhají v dosažení prvotřídního zvuku.

Nabíjení pak probíhá s využitím standardního kabelu USB typu C. Bezdrátová technologie Bluetooth 5.0 pak zvládne propojení vzduchem se zdrojovým zařízením až na vzdálenost 15 metrů. Další možností přehrávání hudby ze sluchátek je připojení přes klasický 3,5 mm (AUX) kabel. Kromě opravdu odolného pouzdra najdete v balení i adaptér do letadla.

Bezdrátová sluchátka LAMAX NoiseComfort ANC jsou na českém trhu k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 1990 Kč. 

LAMAX NoiseComfort ANC parametry:

  • Typ sluchátek: Náhlavní, s aktivním potlačením hluku
  • Bezdrátová technologie: Bluetooth 5.0
  • Podporované profily: HFP 1.7, HSP 1.2, A2DP 1.3, AVRCP 1.6, SPP 1.2
  • Podporované kodeky: AAC, SBC
  • Dosah Bluetooth: 15 metrů
  • Kapacita baterie: 1 050 mAh
  • Doba přehrávání: až 50 hodin (s potlačením hluku až 26 hodin)
  • Frekvenční rozsah: 20 Hz – 20 kHz
  • Handsfree: Integrovaný reproduktor i mikrofon. Ovládat handsfree lze tlačítky na sluchátkách.
  • Funkce tlačítek sluchátek: Přehrávání skladeb, ovládání handsfree, ovládání hlasitosti, aktivace Siri nebo Google Assistant, aktivace potlačení hluku
  • Hmotnost: 380 g

Více informací o nich naleznete zde:

https://www.lamax-electronics.com/cz/bluetooth-audio/noisecomfort-anc/

O společnosti LAMAX

Jsme LAMAX Electronics. Jsme výrobci elektroniky, kterou budeš chtít používat každý den. Ať si nasadíš sluchátka, zapneš reprák, natočíš svůj trip nebo použiješ jiný produkt – buď si jistý následujícím. Naše kousky jsou maximálně ready to use. Třeba k akční kameře u nás dostaneš celý set příslušenství. Proč? Protože tě netlačíme rovnou do dalšího nákupu. Taky neexperimentujeme s posledními hi-tech výstřelky. Místo toho přinášíme spolehlivé produkty za férovou cenu s dlouhou výdrží a super odolností. Prostě takové, co s sebou můžeš mít nonstop.