Komunikační agenturu Move UP posílila Valerie Stulíková

Zkušená manažerka se bude věnovat především technologickým firmám

Brno, 9. září 2020 – Do agentury Move UP na pozici Senior Account Manager nastoupila Valerie Stulíková. Posílí stávající tým komunikační agentury, která zajišťuje komplexní služby v oblasti public relations, komunikace, marketingu, digitálního publikování, tvorby obsahu a podpory startupů. Valerie se bude věnovat především klientům z technologického sektoru.

Valerie se do českého prostředí vrací po dvanácti letech strávených v zahraničí. Díky svým zkušenostem z dlouhodobých pobytů v USA, Francii a na Ukrajině bude koordinovat komunikační aktivity vybraných klientů směřující za hranice České republiky.

Před příchodem do agentury Move UP organizovala Valerie tři ročníky největší charitativní akce napříč diplomatickou komunitou v Kyjevě – IWCK Charity Bazaar. V rámci této události koordinovala aktivity 40 ambasád, 2 000 dobrovolníků a zodpovídala za program pro 8 000 návštěvníků. Byla rovněž zvolena Prezidentkou klubu diplomatické komunity v Kyjevě, kde se věnovala rozvoji této neziskové organizace se zaměřením na charitativním projekty na Ukrajině a integraci rodin z diplomatické komunity v ukrajinské metropoli.

Valerie Stulíková vystudovala postgraduální studium managementu na Česko-francouzském institutu řízení podniku a mezinárodní obchod na Vysoké škole ekonomické v Praze. Mluví plynně anglicky, francouzsky, rusky a ukrajinsky. Má tři děti a ve svém volném čase ráda cestuje a tančí. Aktivně se věnuje stepu a současnému tanci. Působí jako předsedkyně stepařského Občanského sdružení Tappy, které mimo jiné pořádá Ples stepařů a přátel stepu.

„Valerie přináší do našeho týmu bohaté zkušenosti především z koordinace mezinárodní komunikace a rozsáhlých společenských akcí. Naši agenturu obohatí nejen svou profesionalitou a zkušenostmi, ale také neutuchající energií a příjemným humorem. Stává se dalším významným článkem interního řetězce, který trvale pomáhá našim klientům růst,“ uvedl Ivan Lukáš, ředitel agentury Move UP.

# # # K O N E C  Z P R Á V Y # # #

O agenturách Move UP a UNIFER

Komunikační agentura Move UP, součást mezinárodní skupiny WIN PR Group, zahájila svou činnost na začátku roku 2016, její nejzkušenější teamleadeři se však v oboru budování pozitivních vztahů, podpory prodeje a komunikačního poradenství pohybují již od konce minulého století. Move UP spravuje prezentaci klientů ve všech typech médií, od webových přes digitální a sociální až po tradiční tištěná. Věnuje se veškerým formám komunikace, především public relations, marketingu, digitálnímu publikování a tvorbě obsahu. Speciální podporu nabízí startupům. Více na www.moveup.cz.

Design & digital agentura UNIFER působí v oboru od roku 2013. Díky více než 400 projektům z oblasti B2B i B2C se profiluje jako tým schopný plně nahradit marketingové oddělení firem nebo být silným partnerem pro projektovou spolupráci. Důraz klade na digitální řešení, tvorbu webů, e-shopů a webových aplikací v návaznosti na online marketingové strategie. Tým více než 20 inhouse specialistů také realizuje komplexní služby v podobě brandingu, grafického designu, tvorby videí a dalších marketingových disciplín. Více na www.unifer.cz.

Agentury UNIFER a Move UP spojily své síly v červnu 2019 a portfolia svých služeb od té doby nabízejí společně, při zachování obou obchodních značek.