Infor hlásí 112% nárůst poptávky zákazníků po cloudových řešeních

Cloudové podnikové aplikace Infor umožňují zákazníkům pružněji reagovat
na současné nejisté období na globálním trhu

PRAHA, 16. září 2020 – Společnost Infor, globální dodavatel odvětvově-specifického podnikového cloudového softwaru, oznámila na své online konferenci Inforum 2020 významný nárůst objemu objednávek po podnikových řešení řady Infor CloudSuite. Tato řešení umožňují zákazníkům rychleji reagovat na situaci na trhu, rychleji uvádět nové produkty a zlepšovat konkurenceschopnost ve specifických odvětvích typu výroba, zdravotnictví, distribuce, retail či potravinářství. 

V současné době Infor registruje 14 000 zákazníků svých cloudových řešení, přičemž v květnu a červnu tohoto roku zaznamenal 112% nárůst hodnoty objednávek (ACV – Average Contract Value) cloudových řešení. Ve stejném období narostl o více než 200 % počet zákazníků, kteří na cloud migrovali ze svých on-premise řešení.

Cloudová řešení Infor poskytují vyšší úroveň využitelnosti, integrace a prezentace podnikových informací. Zákazníci mohou odkudkoliv využívat výhod rychlé škálovatelnosti schopné se okamžitě přizpůsobit změnám podnikové strategie, finančního řízení na více trzích, a výkonné analytiky zaměřené na podnikovou výkonnost. Pro mnoho zákazníků řešení Infor CloudSuite dnes představují kritickou komponentu k adaptaci na nové podmínky na globálních trzích a k překonání současných výzev.

Jedním z klíčových řešení je dnes Infor CloudSuite EAM, řešení pro správu majetku, které v reakci na pandemii COVID-19 umožňuje organizacím přejít z preventivního nastavení k normativnímu přístupu, a zajistit tak vyšší úroveň bezpečnosti a čistoty na pracovišti. S podporou procesů, metod a procedur dokážou v rámci cloudového EAM systému vytvořit spolehlivou, zvládnutelnou a škálovatelnou infrastrukturu schopnou se pružně vyrovnat s jakýmikoliv nečekanými budoucími požadavky – bez velkých kapitálových výdajů a za snadno predikovatelné náklady. 

Další řešení, Infor CloudSuite Food & Beverage zase reaguje na aktuální potřeby potravinářských společností, které v současné době využívají své digitální systémy ke sledování a dohledávání potravin, řízení kvality a řízení dodavatelského řetězce. Cloudové digitální technologie generují obrovská množství dat, která mohou využít k posílení své konkurenceschopnosti.

„Pochopit potřeby zákazníků v dnešním turbulentním období znamená hluboké znalosti podnikových procesů, které formují jejich organizace a celá odvětví. Pevně věříme, že inovativní cloudové technologie v kombinaci s odvětvově-specifickou expertízou jsou řešením současných výzev,“ řekl Kevin Samuelson, výkonný ředitel Infor

Důležité odkazy

O společnosti Infor

Infor vyvíjí a dodává podnikový software s cloudovou funkcionalitou pro specifická odvětví. S více než 67 000 zákazníky ve 175 zemích pomáhá software Infor dodávat vyšší hodnotu, snižovat rizika a zajistit výhody udržitelného podnikání. 17 000 zaměstnanců společnosti umožňuje zákazníkům postavit své systémy na hlubokých odvětvových znalostech a maximálním využití digitálních dat k tvorbě a implementaci úspěšných strategií, které řeší jejich podnikatelské výzvy. Infor poskytuje svým zákazníkům moderní nástroje k transformaci a akceleraci svých inovací. Pro více informací navštivte www.infor.com.