ITeuro je prvním certifikovaným partnerem pro ERP systém Infor CSI v regionu

Ostrava | 16. října 2020 – Společnost ITeuro se stala první firmou v regionu střední a východní Evropy, která s ERP systémem Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) úspěšně prošla novým programem Infor Certification. Ten připravila mezinárodní softwarová firma Infor jako průmyslový standard excelence pro hodnocení znalostí a dovedností produktů a služeb Inforu.

„Je mi ctí a potěšením mít možnost pogratulovat společnosti ITeuro k získání certifikace, která odráží dlouholeté znalosti a hluboké zkušenosti společnosti s produkty Infor CSI,“ říká David Zeman, obchodní ředitel Inforu pro Českou republiku a východní Evropu.

ITeuro implementuje na českém a slovenském trhu ERP Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) od svého založení v roce 2000. V současnosti existuje už verze 10 tohoto celosvětově osvědčeného řešení, které využívají především firmy s takzvanou diskrétní výrobou, jako je strojírenství nebo výroba zařízení a strojů včetně high-tech. 

Smyslem programu Infor Certification je garantovat zákazníkům Inforu, že vybraný implementační partner je pro daný produkt skutečně expertem. Získání certifikace je proto podloženo odbornými zkouškami, specifickými pro jednotlivé role pracovníků implementační firmy.

Zároveň společnost ITeuro dlouhodobě drží status Infor Gold Channel Partner, což je nevyšší stupeň partnerství s firmou Infor.

O společnosti Infor

Infor je globálním lídrem podnikového softwaru s cloudovou funkcionalitou pro specifická odvětví. S více než 67 000 zákazníky ve 175 zemích pomáhá software Inforu dodávat vyšší hodnotu, snižovat rizika a zajistit výhody udržitelného podnikání. 17 000 zaměstnanců společnosti umožňuje zákazníkům postavit své systémy na hlubokých odvětvových znalostech a maximálním využití digitálních dat k tvorbě a implementaci úspěšných strategií, které řeší výzvy podnikání. Svým zákazníkům Infor poskytuje moderní nástroje pro transformaci a akceleraci na jejich cestě k inovacím.

O společnosti ITeuro, a.s.

ITeuro je česká konzultační a softwarová společnost se sídlem v Ostravě. Na domácím a slovenském trhu už od roku 2000 implementuje světově využívaný informační systém Infor CloudSuite Industrial (SyteLine), zároveň připravuje jeho lokální jazykovou a legislativní verzi. Kromě toho ITeuro vytváří vlastní softwarová řešení pro výrobní podniky. Hlavním produktem je InduStream pro digitální sběr a distribuci dat ve výrobě a skladech, napojení na stroje, digitální podporu procesů (výroba, údržba, kvalita a další) a WMS. Společnost také poskytuje výrobním firmám související konzultační služby ke zvýšení efektivity a produktivity.