Novým generálním ředitelem SECURITAS ČR je Pavel Adamovský

Největší bezpečnostní agentura v České republice SECURITAS ČR dnes oznámila, že jejím novým generálním ředitelem se stává Pavel Adamovský (47). 

Pavel Adamovský se ujímá vedení SECURITAS ČR po 14 letech působení ve společnosti UPS, kdy byl country managerem poboček pro Česko a Slovensko, Polsko a nakonec Rusko a Bělorusko. V SECURITAS ČR nahrazuje dosavadního CEO Jana Peroutku, který se ve společnosti bude dále věnovat rozvoji bezpečnostních řešení na pozici Solution Development Officer.

 „Stát se ředitelem největší bezpečnostní agentury v zemi považuji za výzvu, zvláště v této nepokojné době,“ říká Pavel Adamovský. „SECURITAS ČR je součástí globální společnosti se sídlem ve Švédsku, která v uplynulých měsících dokázala koordinovaně spolupracovat při zvládání pandemie. Zároveň dlouhodobě nastavuje zcela nové trendy v oboru, jako je například digitalizace bezpečnostních služeb, prediktivní bezpečnost či vzdálený monitoring a správa objektu. Chci využít svých strategických schopností a zkušeností s řízením mezinárodní firmy nejen k rozvoji samotné SECURITAS ČR, ale i k tomu, aby profese bezpečnostních pracovníků jako taková získala v Česku vyšší společenský kredit.“ 

Pavel Adamovský získal titul na Vysoké škole ekonomické v Praze v oboru zahraniční obchod. Je otcem čtyř dětí a mezi přáteli je známý svou zálibou v muškaření.