Nastartujte nový rok neomezenými možnostmi. Pět aplikací z AppGallery, se kterými bude rok 2021 nezapomenutelným

K ideálnímu začátku nového roku neodmyslitelně patří společné okamžiky s rodinou a přáteli, spousta dobrého jídla a pití a samozřejmě také zábava. Za oslňujících světel ohňostrojů jsme zvyklí si připít na to, aby byl nadcházející rok ještě lepší než ten předchozí.

Pravda, tentokrát by to nebylo zas tak těžké. Letošní novoroční oslavy budou kvůli restrikcím určitě vypadat trochu jinak než obvykle. Ani to by nám ale nemělo bránit tento mimořádný den naplno oslavit. Rok 2021 bude o hledání nových způsobů, jak se zdokonalovat, objevovat nové věci a užívat si zážitků novými způsoby.

Co takhle prozkoumat nové způsoby hraní, spojení s přáteli nebo třeba nakupování vánočních dárků? Díky tomu, jak se aplikace a mobilní technologie skokovým tempem vylepšují, jde řada zdánlivě složitých procesů zařídit několika klepnutími na displeji. A co víc, s celou řadou aplikací, které virtuální obchod AppGallery od Huawei nabízí, si přijde na své úplně každý.

Nemáte ještě s AppGallery mnoho zkušeností? Nevadí, přiblížíme vám pět aplikací, se kterými zůstanete v novém roce blíž všemu, co máte rádi.

Telegram – Když se nemůžete setkat, telegramujte!

Není nic důležitějšího než spojení s vašimi přáteli a rodinou. Ačkoli to letos ne vždy vyjde fyzicky, je zde spousta možností, jak se potkat alespoň virtuálně. Díky Telegramu překlenete propast s pomocí všestranného a skvěle fungujícího chatu. Uživatelé mají nejen přístup k široké škále samolepek a gifů pro každou příležitost, ale také k výkonným nástrojům pro úpravu fotografií a videí, které umějí vyprávět příběh jako nic jiného. Unikátní vlastností Telegramu je jeho funkce Bots – ta v sobě zahrnuje aplikace třetích stran, které běží „uvnitř aplikace a provádějí speciální funkce, jako je třeba plánování novoročních přání. Od pořádání sedánků u společenských her až po nakupování a upozornění na nejlepší slevy, Telegram oplývá spoustou jedinečných funkcí. Tou hlavní ale je, že jste s jeho pomocí blíž svým blízkým.

Summoners War – Nekonečná zábava s vyvolávači

Nový rok je skvělým časem nejen na setkání s rodinou a přáteli. Pandemie také znamená, že ať chceme, nebo ne, strávíme sváteční odpočinek s větší části doma. I zde ale můžete zažít spoustu zábavy, třeba s hrou Summoners War, akční fantasy RPG s více než 100 miliony hráči po celém světě. Summoners War dokazuje, že vzdálenost není překážkou ani pro společnou zábavu s přáteli. Přestože je tato hra oblíbená také ve své karetní podobě, s aplikací můžete postavit svůj tým a zažít spoustu legrace i přes displej smartphonu.

Deezer – Nechte se unášet svými oblíbenými hity

Zůstat během pandemie doma rozhodně nemusí být nudné a jednotvárné. Chcete si pustit svůj oblíbený mix, který bude na míru šitý vaší náladě? Deezer je ta správná volba. Co je na Deezeru tak mimořádného, je přizpůsobený seznam doporučených skladeb Flow, stejně jako texty písní pro chvíle, kdy si chcete sami zazpívat. Nechybí ani živé vysílání rozhlasových stanic. Nic vám nebrání v tom, abyste i si taneční parket nebo karaoke bar přenesli do svého obýváku a užili si spoustu zábavy v bezpečí domova.

TomTom Go Navigation – Plánujte pečlivě, cestujte bezpečně

Není nic příjemnějšího než jistota, že do cíle dorazíte bezpečně. A je jedno, jestli jde každodenní dojíždění do práce nebo mimořádnou cestu za blízkými. TomTom Go Navigation zajistí, že se dostanete do cíle tím nejrychlejším a nejbezpečnějším způsobem. Unikátní funkcí jsou podrobné informace na obrazovce, které vám pomohou cestu dokonale naplánovat. Navigace k tomu využívá aktuální informace o dopravě, upozornění na rychlostní radary a dokonce i offline mapy pro případ, že projedete tunelem bez stabilní sítě. Zůstat v bezpečí je nejlepší dárek, jaký může každý dát své rodině a přátelům, a TomTom Go Navigation je toho ideálním příkladem.

AliExpress Shopping App – Nakupujte do zbláznění

Nakupování je oblíbenou činností mnoha lidí. Ačkoliv letos není nakupování ve velkých centrech ideální volbou, radost z něj vám pomůže zachovat populární online nákupní platforma. Od oblečení přes elektroniku až po nábytek – AliExpress Shopping App obsahuje všechno, co potřebujete. Nabídka se zdá být téměř nekonečnou. Snadné nakupování vám navíc zpříjemní každodenní akce a výprodeje, díky kterým si AliExpress Shopping App zamilujete.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 33letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.