GFI Software uvádí GFI Unlimited Solution Sets zaměřené na aktuální potřeby SMB firem

Sady poskytují ucelené pokrytí klíčových oblastí – síťové a e-mailové bezpečnosti

PRAHA, 2. února 2021 – Společnost GFI Software, dodavatel řešení bezpečnosti v podnikových sítích, využila již zavedenou softwarovou knihovnu GFI Unlimited a připravila tematicky zaměřené sady produktů GFI Unlimited Solution Sets. Pečlivě vybrané produkty v sadách Unlimited Secure Email a Unlimited Network Security umožňují rychle, jednoduše a automatizovaně zabezpečit fungování firemních sítí a elektronické pošty, které jsou dnes k zachování obchodní kontinuity SMB firmy naprosto nezbytné.

SMB firmy jsou pod neustálou hrozbou krádeží dat, jejich zašifrování a popřípadě zveřejnění. Stejně jako velké firmy navíc potřebují vyšší úroveň zabezpečení současné práce na dálku. Na druhou stranu jejich IT rozpočty jsou řádově nižší, používané komunikační a bezpečnostní nástroje neobsahují ucelenou funkčnost, a jejich IT administrátoři se potýkají se stále větší zodpovědností za hladký provoz a soulad se standardy typu GDPR. 

Unlimited Secure Email nabízí komplexní ochranu v oblasti, na kterou nejvíce směřují kybernetické útoky – více než 90 % malwaru se dostává do firem e-maily. Proto sada obsahuje řešení poštovního serveru a klienta se šifrovaným spojením, filtrování e-mailů proti spamům a virům se 4 antivirovými jádry, a funkčnost archivace e-mailů včetně pokročilého vyhledávání a souladu s požadavky e-discovery. 

Sada Unlimited Network Security poskytuje s využitím produktů v rámci modelu GFI Unlimited vícevrstvé zabezpečení IT infrastruktury využívající funkčnosti firewallu, antivirové a antispamové ochrany elektronické pošty, a nástrojů pro hodnocení zranitelností a patch management. Sada zajišťuje ochranu síťového perimetru, síťového provozu, koncových bodů a reportování aktuálního stavu zjištěných zranitelností.

„GFI Unlimited Solution Sets jsou nejdůležitější zprávou pro naše zákazníky za posledních několik let,“ řekl Dan Beer, výkonný ředitel společnosti GFI Software. „Naše sady jim v současné velmi dynamické a nepředvídatelné době poskytují jistotu toho, že jejich dvě nejdůležitější business infrastruktury – firemní síť a elektronická pošta – zůstanou maximálně dostupné a funkční za jakýchkoliv okolností. A za stejně přijatelné náklady typické pro licenční model GFI Unlimited.“

Informace o nových sadách GFI Software jsou dostupné na:

https://www.gfi.com/products-and-solutions/gfi-unlimited/secure-email. https://www.gfi.com/products-and-solutions/gfi-unlimited/network-security  

O GFI

Společnost GFI Software vyvíjí špičková IT řešení umožňující podnikům monitorovat, spravovat a chránit své sítě s minimálními potřebami administrace. GFI podporuje komunikační a bezpečnostní platformy u desítek tisíc svých zákazníků s využitím řešení pro zabezpečení sítí, webový monitoring, antispam, patch management, správu zranitelnosti, faxování a archivaci. GFI prodává své produkty prostřednictvím globální sítě tisíců prodejních partnerů. Společnost je držitelem řady ocenění a certifikátů včetně certifikátu Microsoft Gold ISV Partner. Více o GFI Software naleznete na http://www.gfi-software.cz nebo  http://www.gfi.com.