Objevte LAMAX produkty, ze kterých si vybere opravdu každý

Globální značka elektroniky LAMAX na trhu působí řadu let, a za tu dobu vytvořila široké portfolio produktů.


Praha, 12. února 2021LAMAX Electronics (LAMAX), úspěšný výrobce elektroniky, má natolik rozsáhlé a kvalitní portfolio, že se stane součástí vašeho každodenního života. V rámci akčních LAMAX týdnů na nás do konce února čekají u vybraných e-shopů dostupné produkty za zvýhodněnou cenu. Podívejme se, na jaké kategorie a produkty se například můžeme těšit.

Bluetooth reproduktory pro lepší požitek z hudby

Základem nabídky značky LAMAX byly odjakživa přenosné Bluetooth reproduktory, z nichž mnohé byly tak úspěšné, že se dočkaly i dalších nástupců. To je případ třeba modelu Sounder2, což je reprák s 360° silným zvukem, podporou Bluetooth 5.0, celkovým výkonem 30 W a odolností vůči vodě dle standardu IP67. Stejné standardy (odolnosti i bezdrátového připojení) splňuje i model Storm1, který navíc přináší celých 40 W výkonu. Styl do vaší domácnosti přinese retro dřevěný kousek Soul1, jenž se chlubí výkonem 35 W, a nakonec tu máme ještě specialitu v podobě bezdrátových párty reproduktorů s označením PartyBoomBox, jenž se pyšní výkonem 300 nebo 500 W, mikrofonem pro karaoke, dobíjecí baterií i světelnými efekty.

Bezdrátová sluchátka pro soukromý poslech bez kompromisů

S reproduktory úzce souvisí bezdrátová sluchátka, kategorie, kterou má LAMAX také vychytanou. Pokud chcete True Wireless špunty, doporučujeme model Taps1 s připojením přes Bluetooth 5.0 nebo výdrž třikrát šest hodin díky dokovací stanici. Dotykové ovládání či LED ukazatel baterie jsou jen třešničkami na dortu. Technologii True Wireless podporují i sluchátka Dots2, která díky dobíjecímu pouzdru dokážou prodloužit výdrž baterie až na 36 hodin. Navíc se pyšní bezdrátovým nebo USB-C nabíjením. Pokud byste uvítali spíše velké náušníky, zkuste Base1. Tahle Bluetooth sluchátka zaujmou vyváženým zvukem a baterií, která na jedno nabití dokáže běžet až 20 hodin. Navíc se obejde i bez mobilu díky možnosti přehrávání z microSD karty.

Autokamery nejen pro získávání důkazních materiálů

Zásadním prvkem portfolia LAMAXu jsou i autokamery, které jsou geniálním způsobem získávání důkazních materiálů z případných nehod, ale i záznamovým zařízením, na které si můžete nahrát průběh vaší cesty. Začněme modelem T6, který oplývá miniaturními rozměry a navzdory tomu poskytne rozlišení Full HD či GPS modul. K funkcím patří třeba G-senzor pro rozpoznání nárazu, české menu nebo podpora microSD karet. Jedním z vrcholů nabídky je S9 Dual, kamera, která má formu klasického zpětného zrcátka, jasný displej s úhlopříčkou 9,66“ hlasové ovládání a v balení se můžete těšit i na zpětnou kameru. K dispozici je pro ni aplikace pro smartphone a kvalitního záznamu se dočkáte i potmě. Z autokamer doporučíme ještě LAMAX C9, která má rozlišení až 2K a širokoúhlý záběr až do 150°.

Akční kamery pro záznam adrenalinových zážitků

Dalším výrazným prvkem nabídky značky LAMAX jsou akční kamery, z nichž tentokrát zmíníme dvě. První z nich – W9.1 – dokáže zaznamenávat až 4K video při rychlosti 60 fps. Zařízení je vodotěsné i bez pouzdra až do hloubky 12 metrů a o skvělý záznam se stará speciální řešení stabilizace MAXsmooth. Druhý model X9.1 je o něco levnější variantou se záznamem v rozlišení 4K při 30 fps, s gyro a optickou stabilizací (OIS).

A nakonec smart elektronika
LAMAX svým zákazníkům ještě produkty z oblasti chytré elektroniky. V portfoliu jsou například powerbanky s rychlonabíjecími proudy či chytré náramky BFit2 a BFit Pro2, které vás naučí cvičit, změří vám životní funkce v reálném čase a druhý z nich navíc disponuje barevným LCD displejem. Obdobným produktem jsou chytré dětské hodinky WatchY2, které nabízejí telefonování, SMS, tlačítko SOS a možnost sledování aktuální i historické polohy přes GPS. Nakonec musíme zmínit ještě LAMAX GPS Locator, šikovnou věcičku s kterou najdete váš ztracený kufr nebo budete vědět o pohybu vašeho domácího mazlíčka.

O společnosti LAMAX

Jsme LAMAX Electronics, výrobci elektroniky, kterou budeš chtít používat každý den. Ať si nasadíš sluchátka, zapneš reprák, natočíš svůj trip nebo použiješ jiný produkt – buď si jistý následujícím. Naše kousky jsou maximálně ready to use už ve chvíli, kdy otevřeš balení. Taky neexperimentujeme s posledními hi-tech výstřelky. Místo toho přinášíme spolehlivé produkty za férovou cenu s dlouhou výdrží a super odolností. Prostě takové, co s sebou můžeš mít nonstop.