Mutumutu dá za každého nového klienta 1600 korun platformě Podpořit.cz na dobročinné účely

Z každé nové pojistky sjednané prostřednictvím platformy Podpořit.cz daruje životní pojištění Mutumutu 1600 korun na dobročinné účely. Do zhruba konce března půjdou peníze na lázeňský pobyt pro Aničku, kterou trápí dětská mozková obrna.

Přispět na dobročinné účely budou mít ale všichni klienti Mutumutu, včetně těch stávajících, a to prostřednictvím nákupů na e-shopech podporujících zdraví, na které Mutumutu odkazuje ve své aplikaci a které s platformou Podpořit.cz také spolupracují, jako je MyProtein, Pilulka, VašeČočky, Liftea, Grizly, Nazuby, herbatica, KnihyKazda. Některé z nich nabízejí pro klienty  Mutumutu i slevové kupóny.

„S podobnými kampaněmi máme velmi pozitivní zkušenost. Naposledy jsme pořádali sbírku pro naši klientku, kterou postihla mozková mrtvice.  Spolu s klienty Mutumutu, kteří na sbírku darovali svůj vysportovaný cashback z aplikace, jsme pro rodinu postižené maminky vybrali přes 250 000 Kč,” říká marketingová manažerka Mutumutu, Lenka Rigerová.

Mutumutu i Podpořit.cz kampaň komunikuje výhradně komunitními digitálními kanály – tedy především na sociálních sítích, svých platformách a newsletterech.

„Obě strany si marketingově pomohou a přitom má celá spolupráce dobročinný kontext, což nám přijde jako skvělá kombinace,” říká šéf a zakladatel Podpořit.cz Radim Oulehla. „Občas se nám stává, že lidé v náš dobročinný projekt nevěří – nechápou, jak je možné, že přispějí na dobrou věc, aniž by zaplatili něco navíc. To, že se za nás postaví značky jako je Mutumutu, dodává celému projektu i punc důvěryhodnosti,” uzavírá.

O Mutumutu

Revoluční online životní pojištění Mutumutu založila v roce 2018 společnosti Creative Dock s cílem ozdravit trh pojišťovnictví. Pojistné podmínky má proto psané lidsky, stručně a srozumitelně na šesti stránkách a bez poznámek pod čarou a skrytých chytáků. Navíc odměňuje ty, kteří se o sebe starají. Klientům pomocí vlastní mobilní aplikace vrací až 30 % z pojistného za to, že se hýbou, nekouří a chodí na pravidelné zdravotní prohlídky. Víc o Mutumutu najdete zde.

O Podpořit.cz

Jsme studenti, kteří vytvořili projekt Podpořit. Díky němu se snažíme umožnit každému člověku přispět na dobrou věc bez toho, aniž by musel zaplatit něco navíc. Budujeme komunitu, která chce dlouhodobě přispívat.

Spolupracujeme s více než tisíci internetovými obchody, které nám dají odměnu za každého zákazníka, který v daném obchodu nakoupí díky nám. Tuto odměnu pak darujeme na dobrou věc. Cena nákupu zůstává stejná ať už Podpořit využijete nebo ne. Rozdíl je ten, že když ano, přispějete tím někomu, kdo to skutečně potřebuje. Pomáháme konkrétním lidem nebo organizacím s konkrétním problémem. Jsme plně transparentní.