Veolia přichází s kampaní „Společně 2030“

Již v názvu kampaně odkazuje Veolia na své plány do roku 2030 přestat ve svých teplárnách využívat uhlí. Cílem kampaně je poukázat na společné aktivity Veolia a reálných lidí, které vedou k lepší ochraně životního prostředí a lepší kvalitě života v Moravskoslezském kraji. 

Praha, Česká republika, 31. března 2021 – Kampaň proběhne právě v Moravskoslezském kraji, kde Veolia provozuje své největší teplárenské zdroje, které postupně prochází dekarbonizací. První část kampaně startuje 1. dubna a potrvá do konce května. Druhá část se bude odehrávat na podzim od 1. září do 31. října 2021.

Důležitou součástí kampaně jsou projekty Nadačního fondu Veolia. Program STARTér, Věř si a podnikej! pomáhající začínajícím drobným podnikatelům a interní program MiNiGRANTY® VEOLIA, podporující volnočasového dobrovolnictví zaměstnanců. Kampaň představuje tyto „všední hrdiny“, tedy lidi, kteří nezištně zlepšují každodenní život všech lidí okolo, a to jak podporou lokální ekonomiky, tak obnovou životního prostředí. 

„Rádi bychom ukázali skutečné běžné hrdiny – lidi, kteří nezištně dělají něco pro lepší svět kolem nás. Souvisí to i s naší dlouhodobou strategií udržitelnosti a skutečné ochrany životního prostředí provázené našimi reálnými kroky v Moravskoslezském kraji. Chceme být lídrem ekologické transformace českého teplárenství,“ doplnila Eva Kučerová, ředitelka komunikace a marketingu pro střední Evropu ze společnosti Veolia.

Kampaň Veolia bude vedena prostřednictvím online i tištěných médií, billboardů, spotů na moravskoslezské regionální televizi TV Polar, lokálních rádiových spotů a pomocí vlastní webové stránky spolecne2030.cz.