Novým členem APRA se stala agentura Epic PR

Praha, 22. dubna 2021 – Novým členem APRA se stala agentura Epic PR. V současné době APRA sdružuje 19 českých i zahraničních PR agentur působících na českém trhu.

Novým členem Asociace Public Relations (APRA) se stala agentura Epic PR, která se zaměřuje na klienty z oblasti práva, financí, IT, health care a průmyslu. Epic PR poskytuje komunikační poradenství a realizuje integrované projekty v oblastech public relations, sociálních sítí a influencer marketingu. Agenturu, v jejímž čele stojí Ondřej Tesař a Robert Hladil, v současné době tvoří 10 konzultantů a mezi její klienty patří například Skupina Saint-Gobain, SYNLAB, Trinity Bank, SAB Finance, ANECT či Noerr.

„Jsme rádi, že řady asociace rozšířila další dynamická agentura a těšíme se, že se aktivně zapojí do našich projektů,“ uvedl Patrik Schober, předseda výkonné rady APRA. Problematiku členů APRA má na starosti Martin Jaroš z agentury Ewing, který je ve vedení APRA nováčkem. Generálním shromážděním byl v polovině února zvolen do výkonné rady a nahradil tak dosavadního člena Jakuba Hrabovského. Jeho hlavní náplní jsou především aktivity pro řádné a přidružené členy. „Roli APRA, jako profesní asociace, považuji za velmi důležitou, a to nejen z pohledu prestiže, ale především důvěryhodnosti. Z mého pohledu by členství mělo být otázkou profesní cti a odpovědnosti. Deklarací, že bereme podnikání v oboru vážně a záleží nám na tom, jak budou podmínky na trhu vypadat. Jako PR profesionálové čelíme a do budoucna budeme čelit celé řadě výzev a u mnoha z nich dává smysl řešit je společně,” doplňuje Martin Jaroš.

„Členství v APRA je pro nás důležitým milníkem na naší cestě. Sdílení zkušeností v rámci oboru je zásadní pro další rozvoj agentury, ale i pro celé české PR. Těšíme se, že k tomu budeme moci aktivně přispět, říká Ondřej Tesař, Managing Partner agentury Epic PR.

www.apra.cz 

O Asociaci public relations (APRA)

APRA (Asociace public relations) je dobrovolné sdružení PR agentur a PR týmů organizací (nepodnikajících v oboru public relations) působících na území České republiky. Vznikla jako odborné sdružení, jehož prvořadým posláním je prezentovat obor PR zejména odborné a klientské veřejnosti, všestranně kultivovat činnost agentur, prosazovat tzv. nejlepší praxi, vytvářet prostor k široké profesní diskuzi a budovat dobré jméno oboru. APRA zároveň garantuje kvalitu nabízených služeb členských agentur prostřednictvím certifikace. Asociace dbá na dodržování etických pravidel dle Stockholmské charty a aktuálně sdružuje 19 českých i zahraničních PR agentur působících na českém trhu.