Za Olife Energy bude komunikovat Rubikon PR

Praha, 26. dubna 2021 – Český výrobce nabíjecích stanic pro elektromobily a provozovatel sítě těchto stanic, společnost Olife Energy, si pro komunikaci vybral agenturu Rubikon PR. Rubikon bude společnosti Olife Energy poskytovat služby mediální komunikace a poradenství v oboru sociálních sítí.

Olife Energy je česká společnost, která se zabývá především efektivní výrobou, distribucí a spotřebou elektrické energie a budováním sítě nabíjecích stanic pro elektromobily. Společně s agenturou Rubikon PR chce oslovit česká média s tématy jako udržitelná budoucnost osobní dopravy, budování a provozování infrastruktury pro elektromobily, nebo možnosti efektivní regulace spotřeby elektrické energie v 21. století. 

Miroslav Vejman, CTO ve společnosti Olife Energy k nové spolupráci říká: “Rubikon se v minulosti úspěšně ujal komunikace pro technologické firmy z oblastí digitálních řešení, průmyslu 4.0, fintechu, nebo sdílené dopravy. Věříme, že jejich komunikační služby v problematice udržitelné osobní dopravy, jsou sázka na jistotu.”    

“Elektromobilita a udržitelný rozvoj osobní dopravy je jedno ze současných top technologických i společenských témat. Vážíme si tedy důvěry, kterou v nás společnost Olife Energy vložila a budeme se velice rádi podílet na komunikaci, která pomůže tato témata dostat ve větší míře do povědomí široké veřejnosti.” dodává ke spolupráci Managing Director agentury Rubikon PR Šimon Rákosník.

Olife Energy zajišťuje nabíjecí infrastrukturu pro podniky jako ČEPS, Moneta Money Bank, Řízení letového provozu ČR, a další české early adopters elektromobility. 

O společnosti Olife Energy:

Olife Energy je ryze česká technologická firma zabývající se především vývojem dobíjecích stanic pro elektromobily. Jejím hlavním cílem je pomocí inovativních řešení přispívat k udržitelné budoucnosti osobní dopravy. Olife Energy také buduje síť nabíjecích stanic pro elektromobily. V provozu elektromobilů totiž společnost vidí šanci ke zlepšení ovzduší ve městech, snížení nákladů na výrobu, údržbu i provoz automobilů a zvýšení efektivity spotřeby elektrické energie. Olife Energy zajišťuje nabíjecí infrastrukturu pro podniky jako ČEPS, Moneta Money Bank, Řízení letového provozu ČR, a další české early adopters elektromobility. 

O agentuře Rubikon PR:

Rubikon PR je česká komunikační agentura specializující se na firmy z oborů e-commerce, technologií, startupů, financí a trhu nemovitostí. Pro své klienty zajišťuje klasickou mediální komunikaci, správu sociálních sítí i další služby. Od roku 2019 je 100% vlastníkem firmy její spoluzakladatel Šimon Rákosník. Mezi klienty Rubikonu patří společnosti jako DPD, Zalando, Cleverlance, Mutumutu, Upvest, Thein Consulting, DLA Piper, Ideasense, Adform, Scott.Weber Workspace a další.