Jitka Javůrková bude nově v Taylor Wessing Česká republika nastavovat interní procesy

30.04.2021 – Rozrůstající se tým advokátní kanceláře Taylor Wessing Česká republika dal vzniknout nové pozici Operations Manager, kterou zastává Jitka Javůrková. Bude pomáhat nastavovat interní procesy a také podporovat potenciál celého týmu a talent jednotlivých členů.

Jitka Javůrková přichází s velmi bohatou profesní kariérou. Působila na klinice estetické medicíny Brandeis Clinic, kde řídila kompletní provoz kliniky včetně náboru nových lékařů a provozních zaměstnanců. Předtím pracovala na pozici HR/Quality manažerka v 5* hotelech The Augustine Rocco Forte a Hotel Palace Praha. Sestavovala a školila tým zaměstnanců a zároveň na této pozici zajišťovala harmonizaci a kontrolu všech vnitřních procesů. Během profesního života prošla přes pozice PR manager, Director Sales/Marketing, až po pozici nejvyšší ředitelky hotelu. 

„Tým v naší české kanceláři se velmi rychle rozrostl a na to jsme museli reagovat. Proto jsme se rozhodli otevřít zcela novou pozici Operations Manager. Jitka má skvělou profesní kariéru, její zkušenosti se nám v Taylor Wessing budou opravdu hodit. Potřebujeme pomoci zefektivnit naše interní procesy. Zároveň bych chtěl, aby Jitka pomohla také podpořit potenciál týmu a talent jednotlivých členů, a to s ohledem na zachování rovnováhy profesního i soukromého života,“ uvedl Erwin Hanslik, vedoucí partner Taylor Wessing Česká republika.

Jitka Javůrková vystudovala VŠE v Praze, aktivně se věnuje osobnostnímu rozvoji, koučingu, mindfulness. V těchto oblastech také absolvovala školení a získala certifikáty.