Celosvětová výzva #MOVEBETTER pod záštitou HONORu startuje právě dnes v České republice a na Slovensku. Jdete do toho?

[Praha, 5. května 2021] – HONOR se už podruhé stává globálním patronem výzvy #MOVEBETTER. Ta právě dnes startuje v České republice a na Slovensku. HONOR tak chce obzvlášť v současné době celoroční pandemie a ztížených možností jakéholi sportu znovu rozhýbat všechny po celém světě. Kolik kroků ujdete za den? Dáte 10 000? Škrtněte si nejde to a pojďte rozhýbat Česko a Slovensko! Označujte fotky nebo stories na Instagramu hashtagem #MOVEBETTER a @honorczsk, nezapomeňte dát follow / sledovat @honorczsk. Na výherce čeká balíček plný hodnotných výher včetně horké novinky fitness náramku HONOR Band 6 nebo mobilního telefonu HONOR 9X PRO.

A picture containing text, person, outdoor, feet

Description automatically generated

Pojďte rozhýbat Česko a Slovensko a vyhrajte balíček hodnotných výher včetně novinky fitness náramku HONOR Band 6

HONOR je už podruhé globální patronem celosvětové výzvy #MOVEBETTER. Startuje už dnes v České republice a na Slovensku. Je 10 000 kroků za 1 den už moc nebo je to zdravé minimum, které by měl zvládnout každý z nás? Nezáleží na věku, vaší váze nebo kondici a tempu. Udělejte něco pro sebe a pojďte rozhýbat Česko a Slovensko.

Sdílejte na Instagramu fotku nebo stories, kam jste po 10 000 krocích došli, označte hashtagem #MOVEBETTER a @honorczsk, nezapomeňte sledovat / dát follow profilu @honorczsk, a hrajte o našlápnutý fitness balíček včetně horké novinky fitness náramku HONOR Band 6, mobilního telefonu HONOR 9X PRO nebo třeba trička #MOVEBETTER. Víc na HONOR Klubu:

https://community.hihonor.com/cz/topicdetail/SOUT%C4%9A%C5%BD-o-horkou-novinku-fitness-n%C3%A1ramek-HONOR-Band-6-s-nadstandardn%C3%ADm/topicId-66772/

Jak si naměřit kroky, které jste za den ušli?

Na trhu najdete nepřeberné množstí možností od mobilních aplikací přes fitness náramky nebo chytré hodinky. Zkuste třeba novinku fitness náramek HONOR Band 6, právě čerstvě v prodeji v České republice jen za  1 299 Kč nebo na Slovensku za 49 EUR.

HONOR k uvedení nového fitness náramku HONOR Band 6 podpořil děti ze středních a základních škol. Do výzvy se přihlásilo 41 škol z celé České republiky.

HONOR při launchi nového fitness náramku HONOR Band 6 na českém trhu odstartoval také program na podporu středních a základních škol, kterým za současné pandemické situace tolik chybí povinná hodina tělocviku. Pro vítěznou třídu jakékoli střední nebo základní školy značka HONOR uspořádá venkovní tělocvik za podpory fitness trenéra a instruktora Les Mills Davida Pártla nebo parkout atleta Jana Hanko. Vítězná třída navíc získá absolutní novinku fitness náramek HONOR Band 6 a balíček dalších cenných výher k tomu. 

Do výzvy se přihlásilo více než 40 škol z celé České republiky. I když rozhodování nebylo jednoduché, HONOR nakonec ze všech krásných příběhů vybral a vítěznou třídou se stává 4.A, 1. stupně Základní školy a Gymnázia Voďnany. Hodina tělocviku a předání výhry proběhne ve dnech 18. 5. – 20. 5. po domluvě s vítěznou třídou. Moc gratulujeme.

Dětem kvůli covidu chybí pohyb

Už delší dobu odborníci apelují, aby se děti mohli vrátit k pravidelnému pohybu. Díky distanční výuce za současné pandemické situace děti totiž přicházejí i o povinnou hodinu tělocviku, která je zvlášť v určitém věku tolik důležitá pro zdravý vývoj. Děti se tak kromě horší motivace do jakékoli aktivity při distanční formě výuky také často potýkají s obezitou. Odborníci tvrdí, že se za rok pandemie českým dětem ve věku povinné školní docházky zvýšila váha průměrně o 2 kilogramy. Každodenní aktivita a tedy přirozený pohyb se snížil až o 25 %.

Obě výzvy #MOVEBETTERKIDS i dnešní start #MOVEBETTER pro úplně všechny věkové kategorie podpořili už i další známé osobnosti, mezi nimi profesionální tanečnice a choreografka Anet Antošová, která spolupracovala s takovými jmény, jako je Karel Gott, Leoš Mareš, Rytmus nebo třeba Kayne West, oblíbený YouTuber a gamer Nakashi Gaming nebo fitness trenérka Nina Balaž, která získává momentálně na popularitě i za hranicemi.

        Advanced instruktor Les Mills a fitness trenér David Pártl                                                          Parkour atlet Jan Hanko

                                                                                    Čerstvá novinka fitness náramek HONOR Band 6

„V HONOR pracujeme na tom, aby zdravý životní styl a pohyb byl dostupný pro každého na jakékoli tréninkové úrovni právě i díky technologiím, které uvádíme na trh. Globální výzva #MOVEBETTER je skvělá šance pro každého z nás znovu rozhýbat svět po těžkém roce, který jsme všichni zažili. HONOR Band 6 s unikátním funkcí měření saturace kyslíku v krvi nebo celodenním monitoringem srdečního tepu, doslova 24/7, je ten nejlepší společník pro každý den, ať děláte cokoli,“ dodal George Zhao, globální preziden značky HONOR.

Sledujte HONOR na sociálních sítích

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk