Speciální menu do letadla vám zpříjemní cestování

Chystáte se na dovolenou, nebo cestujete pracovně? Pokud zrovna neletíte první třídou, nabídka občerstvení v letadle vás určitě nenadchne pestrostí ani cenou. Dali byste si raději křupavou, čerstvě upečenou bagetu s lahodnou šunkou nebo křehký máslový croissant? Zpříjemněte si let i pobyt na letišti speciálním výhodným menu, sestaveným z toho nejlepšího, co francouzské pekařství PAUL nabízí. Aktuálně můžete vybírat ze tří cenově zvýhodněných variant (Bronz, Silver, Gold) a zvolit menu přesně podle svých potřeb a preferencí. Svůj let si tak opravdu vychutnáte.

Balíčky si jednoduše objednáte alespoň dvě hodiny předem na paul-cz.com/shop/. Poté už jen pohodlně vyzvednete bez čekání po příchodu na terminál nebo bezprostředně před letem. K dispozici jsou vám všechny čtyři pobočky francouzského pekařství PAUL, které najdete na obou terminálech pražského Letiště Václava Havla. 

Občerstvení je zabaleno tak, abyste si je mohli vzít bez problémů až na palubu. Sortiment občerstvení do letadla se bude postupně rozšiřovat, podle zájmu a preferencí cestujících. 

Kde menu objednat?

E-shop — PAUL (paul-cz.com) 

Aktuální informace o provozní době poboček najdete na paul-cz.com