Driverama už vykupuje auta v Německu, síť vlastních poboček rychle roste

Po Düsseldorfu se otevřou pobočky v Dortmundu, Berlíně a Hamburku

Praha / Düsseldorf, 15. července 2021 – Driverama, nová společnost pro výkup a prodej ojetých automobilů v Evropě ze skupiny AURES Holdings, po úspěšném zprovoznění své první pobočky v německém Düsseldorfu na začátku července urychlí další expanzi své sítě. V rámci dohody o strategickém partnerství s celostátním německým řetězcem automobilových servisů stop+go otevře Driverama své pobočky ve více než dvaceti lokalitách. Pobočky s předstihem oproti původnímu plánu v příštích čtyřech měsících otevře v Dortmundu, Berlíně a Hamburku.

Od zahájení činnosti letos v dubnu se společnost Driverama rychle rozrostla a překonala své interní prognózy expanze. Momentálně spolupracuje s více než 130 dealerstvími v Německu, Nizozemsku a Belgii, což je dobrá startovní pozice pro splnění cíle stát se do roku 2025 největším celoevropským obchodníkem s ojetými vozy pro koncové zákazníky. Kromě spuštění první maloobchodní pobočky společnosti Driverama v Düsseldorfu zahájily činnost také B2B pobočky v Mnichově a Amsterdamu. S každým následujícím každým měsícem se tedy bude počet vykupovaných a prodávaných automobilů rychle zvyšovat.

Driverama přináší revoluční způsob výkupu a prodeje automobilů, který díky využití moderních technologií a datové analytiky usnadní prodej a koupi ojetých vozů milionům zákazníků po celé Evropě. Inovativní cenový model umožňuje společnosti Driverama v reálném čase získávat realistické, přesné a transparentní odhady výkupních cen na základě tržních údajů. Zákazník si pak může jednoduše zarezervovat schůzku v pobočce Driverama. Tam po rychlé kontrole vozu za pomoci vlastních aplikací dostane konečnou cenovou nabídku.

„Zahájení výkupu na naší nově otevřené pobočce v Düsseldorfu pro nás bylo důležitým milníkem. Další pobočku plánujeme otevřít v srpnu v Dortmundu a poté budeme pokračovat v Berlíně a Hamburku. Tato rychlá expanze je výsledkem osmnácti měsíců analýz, vývoje a optimalizace našich systémů pro online výkup a prodej. Podle úspěšného startu na německém trhu je vidět, že zákazníci na transparentnost, rychlost a pohodlí při prodeji jejich automobilu slyší,“ uvedl Stanislav Gálik, předseda představenstva společnosti Driverama, která patří do skupiny AURES Holdings.