Marketing Festival 2021: padla první klapka

Jindřich Fáborský a jeho tým zahájil natáčení konferenčních přednášek pro letošní Marketing Festival. První klapka padla v Amsterdamu při přednášce Simona Peela, Senior Global Media Director ve společnosti Adidas, který doplnil původně ohlášený line-up. Poprvé v historii festivalu se tak povedlo získat předního seniorního řečníka velkého globálního brandu. 

„Simon Peel je svou otevřeností známý, přesto nás dokázal překvapit. Málokdo umí tak přesně a zároveň upřímně pojmenovat jak vlastní chyby, které na své pozici v rámci firmy udělal, tak i chybné kroky celého brandu. Velkou část své přednášky věnuje Peel boji proti něčemu, co nazývá “mor short-termismu”, tedy tomu, jak orientace na krátkodobé výsledky dlouhodobě ničí kreativitu i reklamní efektivitu,“ říká zakladatel a pořadatel festivalu Jindřich Fáborský. 

Marketing Festival na podzim opět namixuje svůj program online i offline. Pořadatelé slibují historicky nejsilnější lineup, který představí 10 přednášejících. Mezi nimi figuruje vice chairman Ogilvy Group Rory Sutherland, marketingová superstar Mark Ritson, Dr. Helen Edwards, Richard Shotton a další.

Hlavní část konference proběhne ve  dnech 23. – 24. září 2021 online. Konferenční přednášky budou předtočené, živě se mají vysílat následné diskuse s řečníky stejně jako hlavní workshopy. Offline budou zbylé části programu a oblíbené workshopy. Vše bude probíhat v souladu s bezpečnostními pravidly a podle možností aktuální pandemické situace. 

Držitelé platné vstupenky na původní Marketing Festival 2020 mají automaticky vstup také na ročník 2021. Prodej vstupenek na letošní ročník již běží.  

O Marketing Festivalu

Marketing Festival, založený v roce 2013, je svou velikostí, obsahem a referencemi často označován jako nejprestižnější oborová konference v Evropě. Řečníky jsou vždy světová esa ve svém odvětví, kteří se s účastníky dělí nejen o své know-how, ale pomáhají také odpovídat na otázky současného marketingu. Na akci v minulosti vystoupili například Mark Ritson, Avinash Kaushik, Christopher Wylie a další.https://www.marketingfestival.cz/