Nový model realme GT Master Edition bude v Česku dostupný od 6. září

31. srpna 2021 – Praha, Česká republika – realme, nejrychleji rostoucí značka chytrých telefonů, uvede 6. září na český trh nový model řady GT, realme GT Master Edition, a rozšíří tak své portfolio o dostupný produkt vyšší střední třídy. Nové realme GT Master Edition navrhl známý japonský designér Naoto Fukasawa a inspiroval se důležitostí cestování pro mladé lidi. Zadní část telefonu proto připomíná zvlněnou strukturu kufru a je vyrobena z konkávní veganské kůže.

Design telefonu ocenila i porota prestižního mezinárodního ocenění iF Design Awards. „Chtěl jsem navrhnout telefon pro všechny lidi. A zejména ty, kteří jsou pozitivní, aktivní a plní života,“ říká Fukasawa, který v minulosti se značkou spolupracoval už na modelech realme X Master Edition a realme X2 Pro Master Edition.

Kromě výjimečného designu model zaujme i svým výkonem. Využívá procesor Snapdragon 778 5G a 8 GB RAM a chladící systém Vapor Chamber a bez problému tedy zvládne i ty nejnáročnější herní zážitky. Disponuje také 32Mpx selfie fotoaparátem a 64Mpx hlavní kamerou. Díky 120Hz Samsung AMOLED displeji si své fotografie navíc užijete do nejmenších detailů. 

V zahraničí ceny realme GT Master Edition začínají na 399 amerických dolarech u verze 6GB + 128GB. Vyšší verzi je 12GB + 256GB možné pořídit za 449 dolarů. České ceny realme oznámí při oficiálním uvedení telefonu na trh.

O značce realme 

realme je značka, která se specializuje na poskytování kvalitních technologických produktů a služeb pod inspirativním heslem Dare-to-Leap. Produkty realme chtějí povzbudit mladé lidí ke ‘Skoku vpřed’ ve využívání nejnovějších technologií a designu.
Podle studie Counterpoint je realme nejrychleji rostoucí značkou smartphonů na světě. Důvodem je objem 42 milionů zásilek v roce 2020 a meziroční růst o 65 %. Žádná jiná značka v předchozích dvou letech o více než 50 % nevyrostla. Globálně tak realme zaujalo sedmé místo a dál pokračuje v pronásledování zavedených výrobců chytrých telefonů. realme působí již na 61 trzích po celém světě včetně Číny, jihovýchodní Asie, jižní Asie, Evropy, Ruska, Austrálie, Středního východu a Afriky a má globální základnu s více než 50 miliony uživatelů.