„Život v sevření mrazu“ opět oceněno cenou Emmy

23. září 2021 – K pěti již získaným cenám Emmy přibyly další dvě ceny Creative Arts Emmys pro seriál „Život v sevření mrazu“, který se od roku 2019 stal jedním z nejoblíbenějších pořadů na TV Spektrum.

Několik dní před udílením cen Emmy se udělují ceny Creative Arts Emmy, které oceňují televizní tvorbu z technického a uměleckého hlediska a zaměřují se především na scénáristy, režiséry, střihače, kostyméry a kameramany.

Z letošních tří nominací získal dokumentární seriál „Život v sevření mrazu“ ceny za “Vynikající kameru pro reality show” a “Vynikající střih obrazu pro nestrukturovaný reality program”.

Dokumentární seriál BBC byl uveden v roce 2013 a v roce 2020 dokončil svůj stý díl. Seriál sleduje životy a zkoušky čtyř rodin žijících v různých částech Aljašky, které se snaží přežít dlouhou, temnou a mrazivou zimu v této kruté krajině, kde teploty pravidelně klesají až na smrtelných -62 stupňů Celsia a končetiny umrzají během několika minut.

Osmá řada seriálu právě běží na TV Spektrum a můžete ji sledovat každý všední den večer ve 20:00.

O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI – Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony.AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com.