Společnost Motorola představila svou vizi budoucnosti mobilních technologií

Během konference Lenovo Tech World ’21 představil Sergio Buniac, viceprezident Lenovo Mobile Business Group a prezident společnosti Motorola, spolu s dalšími klíčovými manažery společnosti Motorola zkušenosti, které spotřebitelům umožní, změní a zjednoduší způsob jejich interakce s technologiemi.

Technologie jsou středobodem našeho každodenního života a v dnešní nové realitě se staly ještě důležitějšími. Ať už pracujeme z domova, nebo cestujeme po světě, více než kdy jindy jsme závislí na technologiích, které nám zajišťují spojení a zábavu.

Zde jsou některé z nejdůležitějších novinek společnosti Motorola z veletrhu Lenovo Tech World ’21:

Využijte naplno sílu svého smartphonu

Chytré telefony se staly mnohem více než jen komunikačním nástrojem – jsou centrem informací, zábavy, produktivity, a dokonce i tvorby obsahu. Společnost Motorola si to uvědomuje a zohledňuje to v procesu návrhu a vývoje. Právě tento přístup zaměřený na spotřebitele pomáhá společnosti pokročit v poskytování smysluplnějších inovací.

A jak lépe posunout tyto zážitky na vyšší úroveň a demonstrovat tento závazek, než je přenést na velkou obrazovku pomocí platformy Ready For, která vylepšuje zážitek ze smartphonu připojením k více obrazovkám* a bezproblémovou spoluprací s počítači Lenovo.

Společně se společností Lenovo přináší Motorola na trh sjednocené zážitky. Například s aplikací Ready For můžete nyní připojit telefon k monitoru, počítači, a dokonce prozkoumat rozšířenou realitu pomocí chytrých brýlí Lenovo ThinkReality A3.*

Nová éra nositelných technologií 

Kromě technologie Ready For představila společnost Motorola novou éru nositelných zařízení poháněných technologií 5G, která změní způsob, jakým komunikujeme s okolním světem.

Společnost Motorola, hledíc do světa, kde se chytrý telefon může bez problémů připojit k účelovým displejům, počítačům a brýlím, pokračuje v uspokojování potřeb spotřebitelů.

Všichni si přejeme přenosnější smartphone – něco, co lze snadno strčit do kapsy nebo snadno přenášet, aniž by vás to zatěžovalo. Během veletrhu Tech World představila společnost Motorola nositelný formát 5G, který vás udrží v neustálém spojení a umožní vám zobrazit obsah na větších obrazovkách.

Videoukázku si můžete stáhnout zde.

Bezproblémové nabíjení pomocí bezdrátového napájení

Na veletrhu Tech World ’21 představila společnost Motorola také spolupráci se společnostmi GuRu Wireless, Inc. a Salom Electric Co., která má v budoucnu přinést bezdrátové napájení chytrých telefonů Motorola, což demonstrovala na ukázce nabíjení. To uživatelům umožní nabíjet více telefonů najednou bez omezení kabely nebo nabíjecími podložkami, takže mohou zůstat připojeni bez ohledu na okolnosti.

Přestože toto partnerství bylo oznámeno již dříve v tomto roce, prezentace znovu zdůraznila společný pokrok v oblasti transformace způsobu života a poskytnutí svobody a flexibility spotřebitelům tím, že jejich zařízení budou stále nabita.

Videoukázku si můžete stáhnout zde.

S každým z těchto konceptů, platforem a zkušeností pokračuje společnost Motorola ve svém poslání poskytovat smysluplná a inovativní řešení, která zlepšují mobilitu, přenosnost a celkové pohodlí spotřebitelů. A pokud jde o budoucnost, Motorola bude zákazníkům přinášet zařízení a řešení jako One Lenovo.

Další novinky z Lenovo Tech World ’21 najdete na adrese: https://techworld21.lenovo.com/

Konec

* Vyžaduje se kabel s podporou videa USB-C nebo adaptér USB-C-HDMI; televizor nebo monitor musí mít port HDMI nebo port USB-C video-in.

O společnostech Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je společnost z žebříčku Fortune Global 500 s obratem 60 miliard USD, která poskytuje služby zákazníkům na 180 trzích po celém světě. Soustřeďujeme se na odvážnou vizi poskytovat chytřejší technologie pro všechny a vyvíjíme technologie, které mění svět a které každý den pohánějí (prostřednictvím zařízení a infrastruktury) a posilují (prostřednictvím řešení, služeb a softwaru) miliony zákazníků a společně vytvářejí inkluzivnější, důvěryhodnější a udržitelnější digitální společnost pro všechny a všude. Společnost Motorola Mobility LLC byla v roce 2014 zakoupena společností Lenovo Group Holdings. Motorola Mobility je dceřinou společností ve stoprocentním vlastnictví společnosti Lenovo a je zodpovědná za návrh a výrobu všech mobilních telefonů a řešení pod značkami Moto a Motorola. Chcete-li se dozvědět více, navštivte stránky https://www.lenovo.com a přečtěte si nejnovější zprávy prostřednictvím našeho StoryHubu a blogu Motorola Global Blog.

O společnosti Salom Electric Co.:

Společnost Salom je předním světovým výrobcem napájecích zdrojů pro výrobky spotřební elektroniky. Společnost Salom je výrobním partnerem společnosti Motorola již více než 30 let, vyrobila více než 600 milionů nabíječek Motorola a je globálním držitelem licence společnosti Motorola na nabíjecí příslušenství. Výrobkům Salom důvěřuje řada nejúspěšnějších světových společností v oblasti elektroniky a již více než 40 let v tichosti napájejí zařízení po celém světě.

O společnosti GuRu Wireless Inc.:

Společnost GuRu Wireless, Inc. umožňuje bezpečný, efektivní a přizpůsobitelný přenos energie vzduchem pomocí patentovaných integrovaných obvodů a modulů pro milimetrové vlny (mmWave) a patentované technologie Smart RF Lensing. Miniaturní systém přenosu energie dodává energii na nebývalé vzdálenosti efektivně a přesně. Bezdrátové řešení GuRu lze použít jako nabíjecí rozbočovač nebo zdroj energie v mnoha prostředích, kde je vyžadován přístup k napájení. Snadno se instaluje, bezpečně a inteligentně umisťuje a nastavuje pro různé úrovně výkonu v souladu s potřebami jakéhokoli zařízení. I během používání dokáže nepřetržitě nabíjet více zařízení a v rámci bezpečnostního opatření dokáže podle potřeby přesměrovat napájení. Společnost GuRu byla založena v roce 2017 týmem vědců a inženýrů z Caltechu a jejím cílem je zajistit, aby byl přístup k energii stejně všudypřítomný jako WiFi.

Další informace naleznete na adrese www.guru.inc a připojte se ke konverzaci na sociálních sítích LinkedIn a Twitter.

Sledujte společnost Motorola na sociálních sítích

Facebook: https://www.facebook.com/MotorolaCZSK Instagram: https://www.instagram.com/motorolaczsk/