Společnost Motorola získala ocenění “Poskytovatel mobilních bezpečnostních řešení roku”

 Program Mobile Breakthrough Awards 2021 oceňuje nejlepší mobilní a bezdrátové společnosti a řešení na celém světě.

Společnost Mobile Breakthrough, přední nezávislá organizace zabývající se průzkumem trhu, která identifikuje nejlepší společnosti, technologie a produkty na globálním trhu bezdrátových sítí a mobilních zařízení, oznámila, že společnost Motorola Mobility, dceřiná společnost společnosti Lenovo, byla vybrána jako vítěz ceny “Mobile Security Solution Provider” v rámci pátého ročníku programu Mobile Breakthrough Awards.

Bezpečnost je v Motorole základem životního cyklu produktu. Vzhledem k tomu, že mobilní hrozby se neustále vyvíjejí a klíčovým principem návrhu je přímá zpětná vazba od zákazníků, představila společnost Motorola ThinkShield pro mobilní zařízení. Tímto rozšířením portfolia ThinkShield společnosti Lenovo poskytuje společnost Motorola podnikovým zákazníkům 360° ochranu na podnikové úrovni, počínaje vestavěnými bezpečnostními funkcemi z důvěryhodného dodavatelského řetězce, přidáním hardwaru a čistého operačního systému do řetězce důvěry a poskytováním pokročilého zabezpečení a možnosti správy prostřednictvím volitelných řešení založených na umělé inteligenci, jako je Moto Threat Defense od společnosti Zimperium a Moto OEM config.

Sudhir Chadaga, Hlavní strategický ředitel společnosti Motorola, říká: „Díky ThinkShield for Mobile si naši zákazníci mohou být jisti, že jejich zařízení jsou chráněna komplexním řešením zabezpečení a správy zařízení, které poskytuje vylepšené integrované zabezpečení i pokročilou ochranu proti hrozbám založenou na umělé inteligenci od naší společnosti Moto Threat Defense od Zimperium.”

Posláním výročních cen Mobile Breakthrough Awards je ocenit vynikající výsledky a ocenit inovace, tvrdou práci a úspěch v řadě kategorií mobilních a bezdrátových technologií, včetně cloud computingu, správy mobilních zařízení, bezdrátových a širokopásmových sítí, analýzy mobilních zařízení, internetu věcí a chytrých měst a mnoha dalších. Všechny nominace hodnotila nezávislá porota složená z odborníků z oboru bezdrátových technologií. 

James Johnson, výkonný ředitel Mobile Breakthrough, uvedl: Chytré telefony jsou jádrem našeho pracovního i osobního života a firmy i jednotlivci potřebují na svých zařízeních další zabezpečení, které jim pomůže ochránit citlivá data a zabrání možnému zneužití osobních údajů. To je ještě důležitější, protože telefony používáme při práci na dálku.”

Společnost Motorola se snaží přinášet smysluplné inovace. A ThinkShield for Mobile v tomto duchu pokračuje, aby zákazníci měli ve světě stále rostoucích mobilních hrozeb klid.

Chcete-li se dozvědět více o softwaru Thinkshield pro mobilní zařízení, navštivte stránku: https://www.motorola.com/us/thinkshield/p 

O společnosti Motorola & Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je společnost z žebříčku Fortune Global 500 s tržbami 60 miliard dolarů, která poskytuje služby zákazníkům na 180 trzích po celém světě. Zaměřujeme se na odvážnou vizi, která spočívá v poskytování chytřejších technologií pro všechny. Vyvíjíme technologie, které mění svět a které každý den napájejí (prostřednictvím zařízení a infrastruktury) a posilují (prostřednictvím řešení, služeb a softwaru) miliony zákazníků a společně vytváříme inkluzivnější a důvěryhodnější společnost. A udržitelná digitální společnost pro všechny a všude. Společnost Motorola Mobility LLC byla v roce 2014 převzata společností Lenovo Group Holdings. Motorola Mobility je dceřinou společností společnosti Lenovo a je zodpovědná za design a výrobu všech mobilních telefonů a řešení značky Moto a Motorola. Chcete-li se dozvědět více, navštivte https://www.lenovo.com a přečtěte si nejnovější zprávy prostřednictvím našeho StoryHub a Motorola Global Blog.

.

O Mobile BreakthroughProgram Mobile Breakthrough Awards, který je součástí Tech Breakthrough, přední platformy pro průzkum trhu a pro globální technologické inovace a vedoucí postavení, je věnován ocenění vynikajících společností, produktů a lidí v oblasti mobilních a bezdrátových technologií. Ocenění Mobile Breakthrough Awards je platformou pro veřejné uznání úspěchů průlomových mobilních společností a produktů v kategoriích, jako jsou cloud computing, správa a zabezpečení mobilních zařízení, bezdrátové a širokopásmové služby, mobilní analytika, technologie IoT a Smart City, WLAN, WiFi a další. Další informace najdete na webu MobileBreakthroughAwards.com.