Česká pobočka Linde Material Handling slaví 30+1 let na trhu

Praha, 26. října 2021 – Linde Material Handling Česká republika v tyto dny oslavuje 31 let na českém trhu. Slavnostní akce u příležitosti oslav spojené s tradiční zákaznickou konferencí proběhly v Praze a v Ostravě. Vystoupili na nich nejenom známí umělci, ale i významné osobnosti spojené s ekonomikou a rozvojem podnikání.

„Na letošní oslavy 30+1letého výročí jsme se opravdu těšili. O to víc, že nám loni ty kulaté narozeniny překazila pandemie. Letos jsme je tedy uspořádali v ještě atraktivnější podobě, doplněné předvedením poloautomatických vychystávacích vozíků a představením nejnovější generace elektrických vysokozdvižných vozíků na českém trhu,“ uvedl v této souvislosti Pavel Osička, obchodní ředitel a prokurista Linde Material Handling Česká republika.

Na akcích v pražském Průmyslovém paláci a v Ostravském Trojhalí nejdříve v konferenční části vystoupili Lukáš Kovanda, hlavní ekonom Trinity Bank a Tomáš Prouza, prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR. Poté následovalo slavnostní představení nových vozíků na venkovním polygonu, kde byly v náročných podmínkách předvedeny jejich funkce a vlastnosti. Zábavnou část rozproudilo vystoupení Dary Rolins s jejími tanečnicemi, následované vystoupením Ondřeje Rumla.

„Letošní rok je pro nás opravdu významný. Nejenomže jsme mohli oslavit výročí firmy, ale zaznamenali jsme i další úspěchy. Instalovali jsme zajímavé projekty s robotickými vozíky, otevřeli jsme náš nový e-shop. Představení nové generace elektrických vozíků, které se svými vlastnostmi zcela vyrovnají vozíkům se spalovacím motorem na českém trhu bylo pro nás pověstnou třešničkou na dortu narozenin Linde Material Handling na českém trhu,“ vysvětluje dále Pavel Osička.

Nové vychystávací vozíky s poloautomatickou výbavou, které byly na akci předvedeny, přispívají ke zvýšení efektivity skladů tím, že při vychystávání samy následují obsluhu a šetří tak čas obvykle nutný na nastupování a vystupování z vozíku.

Největší pozornost na sebe poutal čelní elektrický vozík X35, který je prvním elektrickým vozíkem na trhu, který se vyrovná ve všech parametrech vozíkům se spalovacím motorem a je schopný dlouhodobě pracovat i ve velmi náročných podmínkách.