Paměti Kingston FURY přinášejí výkon DDR5!

  • Základní rychlost 4800 MHz pro urychlení práce
  • Jsou připravené a certifikované pro Intel XMP 3.0
  • Schválené předními světovými výrobci základních desek

Středa 27. října 2021 – Společnost Kingston Technology Europe Co LLP, která je výrobcem flash paměťových zařízení a pobočkou společnosti Kingston Technology Company, světového lídra v oblasti paměťových produktů a technologických řešení, dnes ohlásila, že zahájila dodávky špičkových pamětí Kingston FURY™ Beast DDR5

Kingston FURY Beast DDR5 přichází na trh souběžně s uvedením čipové sady Intel® Z690 a procesorů Intel® Core™ 12. generace (s kódovým označením „Alder Lake-S“). Je to první platforma, která podporuje nový paměťový standard a nabízí zájemcům z celého světa vyšší výkon a lepší integritu dat nastupující technologie DDR5.

Paměť Kingston FURY Beast DDR5 představuje novou úroveň rychlosti, kapacity a spolehlivosti. Je vybavena arzenálem pokročilých funkcí, jako jsou automatická interní korekce chyb (on-die ECC) pro lepší stabilitu při extrémních rychlostech, dva 32bitové subkanály pro efektivnější čtení dat a vestavěný obvod pro správu napájení (PMIC), který pomáhá dodávat potřebnou energii, když je nejvíce zapotřebí. Nové paměti najdou uplatnění zejména při hraní her v těch nejextrémnějších nastaveních, živém streamování v rozlišení 4K+ nebo při zpracování rozsáhlých animací a 3D renderování.

„Technologie DDR5 je konečně připravena předvést svůj potenciál. Jsme hrdí na to, že stále držíme krok s nejnovějším vývojem a dokázali jsme připravit pro hráče a počítačové nadšence nové přírůstky do naší řady Kingston FURY,“ řekla Iwona Zalewska, obchodní manažerka pro DRAM paměti společnosti Kingston v regionu EMEA. „Uživatelé mají při přechodu na nové paměti Kingston FURY Beast DDR5 jistotu, že byly otestovány a schváleny společnostmi MSI®, ASUS®, ASRock® a Gigabyte™, předními světovými výrobci základních desek2.“

Díky mimořádné rychlosti a automatické Plug N Play konfiguraci při frekvenci 4800 MHz1 je Kingston FURY Beast DDR5 ideální pro všechny, kteří chtějí ze svých platforem nové generace vydobýt maximální možný výkon a vychutnat si jedinečné herní zážitky do posledního detailu.

Paměť Kingston FURY Beast DDR5 je navíc připravená a certifikovaná pro Intel XMP 3.0, takže uživatelé mohou očekávat snadné, stabilní a certifikované přetaktování se dvěma přizpůsobitelnými profily rychlostí a časování.

Kingston FURY Beast DDR5 s konkrétní rychlostí 4800 nebo 5200 MHz lze zakoupit jako samostatné 16 GB moduly nebo v sadách po 2 kusech. Nabízejí omezenou doživotní záruku a pověstnou spolehlivost produktů společnosti Kingston.

Více informací najdete na kingston.com

Kingston FURY Beast DDR5
OznačeníKapacita
KF548C38BB-1616 GB 4800 MHz Kingston FURY Beast DDR5 – samostatný modul
KF548C38BBK2-3232 GB 4800 MHz Kingston FURY Beast DDR5 – sada 2 modulů
KF552C40BB-1616 GB 5200 MHz Kingston FURY Beast DDR5 – samostatný modul
KF552C40BBK2-3232 GB 5200 MHz Kingston FURY Beast DDR5 – sada 2 modulů

1 Plug N Play paměť Kingston FURYTM poběží v systémech podporujících DDR5 až do rychlosti povolené BIOSem výrobce. PnP nemůže zvýšit rychlost systémové paměti nad hodnotu, kterou povoluje BIOS výrobce. Plug N Play paměti Kingston FURY DDR5 podporují specifikace XMP 3.0, takže přetaktování lze dosáhnout také aktivací vestavěného profilu XMP.

2 Uvedených na seznamech kvalifikovaných dodavatelů (QVL) z řad předních světových výrobců základních desek.

Vlastnosti a parametry pamětí Kingston FURY Beast DDR5

  • Vyšší základní rychlost: Paměť DDR5 s vysokou základní rychlostí 4800 MHz je o 50 % rychlejší než paměť DDR4.
  • Lepší stabilita při přetaktování: Technologie On-die ECC (ODECC) pomáhá udržovat integritu dat pro zajištění maximálního výkonu a spolehlivosti i při překonávání limitů!
  • Vyšší efektivita zpracování dat: Díky dvěma nezávislým 32bitovým subkanálům a dvojnásobné délce paměťových bank i množství dat přenášených v jedné transakci (burst lenght) se výjimečný výkon pamětí DDR5 projeví zejména v nejnovějších hrách, programech a náročných aplikacích.
  • Jsou připravené a certifikované pro Intel® XMP 3.0: Vylepšené optimální přednastavení časování, rychlosti a napětí pro přetaktování a uložení nových uživatelsky přizpůsobitelných profilů využívajících programovatelný modul PMIC.
  • Schválené předními světovými výrobci základních desek2: Paměti byly otestovány a schváleny, takže můžete s jistotou stavět nebo upgradovat PC s kompatibilní základní deskou.
  • Nízkoprofilový chladič: Nově navržený chladič má unikátní styl a zajišťuje účinné chlazení.
  • Kapacity: 
    • Samostatné moduly – 16 GB
    • Sada 2 modulů – 32 GB
  • Frekvence: 4800 MHz, 5200 MHz
  • Latence: CL38, CL40
  • Napětí: 1,1 V, 1,25 V
  • Provozní teplota: 0 až 85 °C
  • Rozměry: 133,35×34,9×6,62 mm

Informace o společnosti Kingston můžete najít zde: 

YouTube Instagram

Facebook LinkedIn

Twitter Kingston Is With You

O společnosti Kingston Technology Europe Co LLP

Kingston Technology Europe Co LLP a Kingston Technology Company, Inc., jsou součástí stejné korporátní skupiny („Kingston“). Kingston je největší světový nezávislý výrobce paměťových produktů. Pomáhá nalézt řešení používaná v běžném životě k práci i zábavě od notebooků a stolních počítačů přes velká data až po zařízení využívající IoT v chytrých či nositelných zařízeních, v prototypování a výrobě na míru. Největší světoví výrobci počítačové techniky a poskytovatelé cloudových služeb se ve svém vývoji spoléhají na Kingston. Naše zaujetí pro věc posouvá technologie, které nás provázejí každý den. Nevyrábíme jenom produkty, ale pomáháme naplnit očekávání našich zákazníků a vytváříme řešení, která dokážou něco změnit k lepšímu. Kingston je s vámi – Kingston Is With You – a víc o nás najdete na Kingston.com.