Navigator 21 s nejnovějšími mapami pro ještě spolehlivější navigaci ve vašem notebooku nebo PDA

Nové vydání MapFactor Navigatoru přináší díky nejnovějším offline mapám přesnější a spolehlivější výpočet trasy a navigaci, a to, jak je už zvykem, zcela bez datového připojení. Mapu kterékoli z více než 200 zemí si stačí stáhnout do PC, notebooku nebo PDA s operačním systémem Windows či WinCE a nechat Navigator 21 najít tu nejlepší trasu do požadovaného cíle.

S Navigatorem 21 však přichází nejen tradiční update všech mapových podkladů, ale v případě profesionálních TomTom map i jejich rozšíření o další oblasti. Konkrétně se jedná o oblast Austrálie a Nového Zélandu, kterou je nyní možné získat jak ve verzi Truck (pro kamiony a rozměrná vozidla), tak Standard (pro běžná vozidla).

MapFactor Navigator, který používá více než 5 milionů uživatelů na celém světě, nabízí hlasovou navigaci krok za krokem s mnoha skvělými funkcemi, jako jsou např.: 

  • široká databáze bodů zájmu (POI)
  • informace o rychlostním limitu
  • grafické i zvukové varování při překročení maximální povolené rychlosti a před radary
  • řazení do jízdních pruhů pro lepší orientaci na větších křižovatkách
  • modré dálniční tabule
  • nastavitelné profily vozidla a režimy optimalizace trasy
  • denní / noční režim
  • možnost zaslání vzdálených příkazů do aplikace
  • možnost integrace Navigatoru do větších telematických celků
  • importy vlastních bodů, linií a ploch přímo do mapy
  • a mnoho dalších.

V závilosti na zvoleném zařízení jsou k dispozici dvě varianty Navigatoru 21:

PC Navigator 21 je určen pro počítače a notebooky se systémem Windows Vista/7/8/10.

Pocket Navigator 21 pro navigační zařízení se systémem Windows CE. Pocket Navigator 21 je také navigačním softwarem předinstalovaným v  GPS navigačních zařízeních Actis 7 WiFi  pro osobní a nákladní automobily.

Navigator 21 Truck – specializovaná navigace pro kamiony a rozměrná vozidla 

Víme, jak problematické může být řízení velkého vozidla, jako je kamion nebo autobus. Navigator 21 Truck byl vyvinut právě pro profesionální řidiče rozměrných vozidel. K navigaci využívá profesionální TomTom Truck mapy, které obsahují detailnější informace o silničních omezeních pro tato vozidla. Stačí nastavit rozměry a hmotnost vozidla a navigace optimalizuje trasu tak, aby se vyhnula nízkým podjezdům, úzkým ulicím a jiným překážkám. 

  1. OCX-mapové komponenty řeší integraci map do vlastního softwaru

Aktualizace se dočkaly i naše mapové OCX moduly,  s jejichž pomocí mohou vývojáři snadno a rychle implementovat mapy Navigatoru do svého vlastního softwaru. Lze tak vyhledat adresu, trasu nebo dokonce nakreslit vlastní ikony na mapě.

Pro více informací navštivte stránku produktu Navigator nebo nám napište na navigator@mapfactor.com.