Nově si Bolt objednáte přímo z Petal Maps

Oblíbená aplikace s přepravními službami Bolt přenáší svou spolupráci s Huawei na další úroveň. Nově totiž mohou uživatelé nejen AppGalery, ale i Google Play, najít dopravu pomocí Boltu přímo v aplikaci pro mapy a navigace Petal Maps.

Samotná aplikace Bolt byla uvedena v AppGallery již v létě roku 2020 a okamžitě se stala mezi uživateli velice oblíbenou. O tom svědčí i počet stažení, která dosud přesáhla počet 12 milionů. Služby Bolt jsou často první volbou pro své lidové ceny, spolehlivost, bezpečnost a rychlost. 

Nově všichni uživatelé mobilního systému Huawei, či ti, kteří si aplikaci stáhnou skrze Google Play, naleznou přístup k možnosti objednání přepravy společností Bolt nejen v rámci samostatné aplikace, ale rovněž přímo v Petal Maps. Při vyhledávání trasy v mapách se totiž mezi nabízenými variantami přesunu kromě chůze, jízdy na kole, auta či MHD objeví i možnost dopravy prostřednictvím řidičů firmy Bolt. 

Jde o další z výhod, které si na svůj účet Petal Maps připisují. Ačkoli byly spuštěny teprve před rokem, už teď se mohou pyšnit úspěchem v podobě 20 milionů aktivních uživatelů měsíčně na celém světě a 7 milionů v Evropě. Celkem jsou Petal Maps dostupné ve více než 166 zemích.

Nabídka služeb Bolt v Petal Maps funguje navíc zcela jednoduše. Uživatel klikne na ikonu v rámci Petal Maps, čímž je automaticky přesměrován do aplikace Bolt. Tam už si může rezervovat svého řidiče, zkontrolovat veškeré podrobnosti, jako je třeba vzdálenost či hodnocení, a samozřejmě zjistit, kolik bude cesta stát.

Petal Maps také přicházejí i s dalšími vychytávkami, které řidičům pomohou lépe plánovat své trasy jízdy či informovat o složitých dopravních situacích. Dále jsou k dispozici rovněž offline mapy, které řidičům umožňují využívat funkce vyhledávání a navigace, i když zrovna nejsou v dosahu mobilního signálu.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.

O AppGallery

AppGallery je smart inovativní ekosystém, který umožňuje vývojářům vytvářet služby a aplikace pro uživatele. Naše unikátní HMS Core umožňuje integraci aplikací napříč různými zařízeními, což uživatelům přináší větší pohodlí. To vše je součástí strategie Huawei “1+8+N”. Vizí AppGallery je vytvoření otevřené, inovativní platformy pro distribuci aplikací, která bude jednoduše přístupná uživatelům a zároveň bude chránit jejich soukromí, bezpečnost a poskytovat jim jedinečný zážitek. AppGallery je jedním z top 3 největších obchodů s mobilními aplikacemi, který nabízí na výběr ze široké škály globálních a lokálních aplikací, napříč 18 kategoriemi včetně navigací, dopravy, zpravodajství, sociálních médiích a další. AppGallery je dostupná ve více jak 170 zemích a regionech a má více než 560 miliony uživatelů. Huawei se spojil s 5,1 miliony vývojářů po celém světě, kdy celkový počet stažení platformy přesáhl v prvních třech čtvrtletích roku 2021 332,2 miliard. Do října 2021 se do HMS Core integrovalo přes 173 000 aplikací.

O Bolt

Bolt je přední evropská platforma pro mobilitu, která se zaměřuje na to, aby cestování ve městě bylo dostupnější, pohodlnější a odpovědnější.

Bolt má více než 50 milionů zákazníků ve více než 40 zemích po celé Evropě a Africe. Její služby sahají od dopravu automobily přes mikromobilitu prostřednictvím elektronických skútrů a elektrických kol až po doručování potravin a balíčků. Bolt Food je k dispozici ve více než 40 městech 20 zemí Evropy a Afriky.