RSBC Holding posiluje obchodní tým o Veroniku Daňovou

Praha, 29. prosince 2021 – Obchodní tým investiční společnosti RSBC posílí Veronika Daňová, která přichází na pozici Senior Sales Manager. Do společnosti přináší bohaté zkušenosti z odvětví bankovnictví, pojišťovnictví a telekomunikací. V rámci své pozice bude odpovědná za řízení obchodní podpory, rozvoj nových obchodních aktivit a obchodních sítí, včetně koordinace stávajících akvizic a projektů.

„Skupina RSBC v posledním roce rozšířila distribuci o nové odbytové cesty a produkty v podobě regulovaných fondových struktur. Pro další období připravuje nové FKI a veřejnou emisi dluhopisů pro další investice. V tomto plánovaném rozvoji vidím velký potenciál a těší mě, že se na něm budu moci podílet,“ říká Veronika Daňová.

Do RSBC přechází Veronika Daňová z makléřské společnosti Respect, a.s., kde působila jako oblastní ředitelka pro kraj Vysočina. Na starost zde měla mimo jiné obchodní strategii a akviziční činnost v odvětví korporátních klientů. Předtím se pět let jako krajská ředitelka v Generali Česká pojišťovna věnovala řízení svěřeného kraje Vysočina a obchodních kanálů RET, SME a poboček.

Veronika Daňová vystudovala strojírenství na Střední průmyslové škole v Jihlavě. V roce 2014 získala titul MBA v oboru Strategický management na Ústavu práva a právní vědy. Ve volném čase se věnuje dobrovolnictví, jízdě na koni a sportování.

O RSBC HOLDING

Základem portfolia české investiční skupiny RSBC jsou rezidenční a komerční nemovitosti, úrodná půda, realitní fondy či průmyslové a zemědělské společnosti v České republice i v zahraničí. Holding se zaměřuje také na poskytování profesionálních služeb v oblasti akvizic, správy a obchodování s nemovitostmi či na venture kapitálové investice na poli nových technologií ve vzdělávání a zdravotnictví. Investiční filozofie skupiny založené v roce 1998 původně za účelem správy restituovaného majetku rodiny Schönfeldů stojí na konzervativním přístupu, dlouhodobé stabilitě, rodinných hodnotách a úctě k tradicím. Aktuálně je součástí skupiny RSBC celkem 35 společností, souhrnná hodnota aktiv přesahuje 5 miliard korun.