Etnetera Motion nově dělá digitál pro CORNY

Praha, 4. ledna 2022 – Etnetera Motion zvítězila ve výběrovém řízení společnosti HERO CZECH s.r.o., pod kterou spadá i značka CORNY. Motion se tak stává kreativní agenturou, která bude odpovědná za digitální strategii a kreativní zpracování online komunikace a správu i provoz sociálních sítí značky CORNY.

Výběrové řízení bylo vypsáno v druhé polovině září 2021, s cílem vybrat online agenturu pro rok 2022. Společnosti, přizvané do tendru, připravily návrh strategie a komunikace pro produktovou řadu CORNY, včetně novinky CORNY Zero. 

Dagmar Klapková, New Business Director Etnetera Motion k tomu říká: „Přední značka cereálních tyčinek CORNY rozšiřuje své portfolio o tři varianty CORNY ZERO, které odpovídají aktuálnímu výživovému trendu a požadavkům spotřebitelů na chutnou svačinu. Kreativní tým přišel s vizuálně jednoduchým a přitom nápaditým komunikačním konceptem, který rozvine i prostřednictvím influencerů. Věřím, že díky skvěle nastavené spolupráci s teamem HERO CZECH pomůžeme cereálním tyčinkám CORNY k růstu.“  

Etnetera MotionEtnetera Motion je kreativní full-service agentura skupiny Etnetera Group. Technologické zázemí rodiny Etnetera propojuje s kreativní strategií, digitálními trendy a progresivním přístupem. Mezi její specializace patří design a kreativa, brand building, tvorba komunikačních strategií, produkce obsahu, ale i byznysová řešení jako jsou learning development a loajalitní programy. Dlouhodobě spolupracuje s partnery, mezi které patří ŠKODA AUTO, NIVEA, Pepsi, Rossmann a další.