Dynabook rozšiřuje řadu notebooků Satellite Pro C50 o modely s procesory AMD RYZEN

  • Základní řada 15” notebooků nabídne zákazníkům ještě větší výběr procesorů
  • Profesionální práci i vysoký výkon zajišťuje řada spolehlivých funkcí pro konektivitu i zabezpečení

18. ledna 2022, Neuss, Germany Dynabook Europe GmbH rozšiřuje svou řadu Satellite Pro C50 o procesory AMD Ryzen™ 5. a 7. řady s grafikou Radeon™. Nové modely firemních notebooků jsou vhodné pro podniky hledající profesionální řešení za příznivou cenu. 

Navrženy pro flexibilní práci

Nové notebooky Satellite Pro C50D-B byly navrženy tak, aby uživatelům umožnily produktivní práci během celého dne a nabídly řadu funkcí zajišťujících vysoký výkon, dobrou konektivitu a zabezpečení. To vše v atraktivním a tenkém provedení s vynikajícím poměrem cena/výkon. Kontinuitu práce doma i na cestách zajišťují výkonné procesory AMD Ryzen™ 5 5600U a Ryzen™ 7 5800U s podporou až 32 GB rychlé paměti DDR4 ve dvou konfigurovatelných slotech a SSD diskem s kapacitou až 512 GB.

Komplexní a atraktivní provedení 

Díky hmotnosti nižší než 1,9 kg* a kompaktnímu provedení s tloušťkou 19,7 mm jsou přístroje Satellite Pro C50D-B snadno přenositelné a patří k nejtenčím ve své třídě. Hodí se pro práci v kanceláři, doma i na cestách. Elegantní tmavě modré provedení působí profesionálně a moderně. Jasný a ostrý obraz zajišťuje antireflexní 15,6” LCD FHD nebo HD displej s tenkým rámečkem a klávesnice se samostatným numerickým blokem umožňuje pohodlné psaní i rychlé výpočty během celého pracovního dne. Uživatelský komfort při práci na cestách vylepšuje velký ClickPad a až 10,8hodinová výdrž na baterie¹.

„Chceme našim zákazníkům vždy nabízet co největší výběr i kvalitu. Uvedením notebooků Satellite Pro C50D-B s procesorovou technologií AMD dáváme firmám, které nedisponují velkým rozpočtem na IT, možnost získat spolehlivé, všestranné a technologicky vyspělé pracovní nástroje,“ říká Damian Jaume, prezident společnosti Dynabook Europe GmbH.

Kvalitní zabezpečení a konektivita

Satellite Pro C50D-B nabízí funkce pro bezproblémové připojení i týmovou spolupráci. Port USB Type-C zajišťuje nabíjení, připojení i přenos obrazu pomocí jednoho rozhraní. Kromě toho je k dispozici konektor HDMI v plné velikosti, dva USB porty Type-A 3.1 a čtečka MicroSD karet. Rychlé propojení s okolními zařízeními a stahování dat umožňuje WiFi 802.11 AC spolu s Bluetooth 5.0. Pro kabelové připojení k síti v kanceláři je k dispozici také port Gigabit-LAN. Notebook C50D-B je vybaven webovou HD kamerou, stereo reproduktory a vestavěným mikrofonem s podporou Cortany, což zaručuje kvalitní zvuk i obraz při videohovorech.

Notebook Satellite C50D-B nabízí všechny základní nástroje k ochraně dat uživatelů i společností. Modul Trusted Platform Module (TPM) 2.0 založený na firmwaru zajišťuje šifrování všech uložených citlivých informací. To znemožňuje zneužití dat i při vyjmutí pevného disku. Ochrana přístupu pomocí uživatelského a administrátorského hesla brání neoprávněnému přihlášení a volitelný slot pro zámek Kensington předchází fyzické krádeži notebooku.

Notebooky Satellite Pro C50D-B budou v Evropě dostupné během února 2022. Další informace o noteboocích Dynabook Satellite Pronajdete na: https://cz.dynabook.com/laptops/satellite-pro/ 

* v závislosti na modelu

¹ Měřeno pomocí Mobile Mark™ 2018. Mobile Mark je ochranná známka společnosti Business Applications Performance Corporation

Sledujte nás online

Navštivte naše webové stránky, kde najdete technické údaje a nejnovější informace o produktech. Další informace naleznete na našem blogu. Nebo se s námi spojte na našich sociálních médiích – LinkedIn.

O společnosti Dynabook Inc.

Již více než 30 let představují notebooky a technologie Toshiba standardy pro inovace, kvalitu a spolehlivost. Společnost Dynabook Inc., jejímž většinovým vlastníkem je nyní Sharp Corporation, pokračuje v této tradici poskytováním bohatých hodnot a služeb, které pomáhají našim partnerům a zákazníkům v dosahování jejich cílů.Další informace naleznete na adrese https://cz.dynabook.com.