Společnost 123kuriér bodovala v anketě Najzamestnávateľ 2021

Společnost 123kuriér byla nominována mezi nejatraktivnější zaměstnavatele na Slovensku v roce 2021. Nominaci úspěšně proměnila a umístila se v TOP 5 mezi firmami z oblasti dopravy a logistiky.

Prestižní anketu Nejatraktivnější zaměstnavatel roku vyhlašuje každoročně společnost Profesia. Jejím cílem je přinést reálný pohled uchazečů a potenciálních zaměstnanců na to, jak vnímají benefity, nabídky, ale i image firem na slovenském personálním trhu. Pro společnost 123kuriér je umístění v první pětce velkým úspěchem. Potvrzuje, že důkladná personální práce stojí z velké míry za dobrými výsledky v byznysu.

Miloš Melník, slovensko-české skupiny 123kuriér/123kurýr

„Naší ambicí v personální práci bylo od začátku to, abychom vytvářeli pro zaměstnance přátelské prostředí, ve kterém se budou dobře cítit, důvěřovat si a vzájemně se motivovat. Kromě benefitů, které máme pro zaměstnance na všech úrovních, nám k tomu pomáhají teambuildingové aktivity, při kterých se kolegové poznají, komunikují spolu a předávají si vzájemně informace a zkušenosti. Od začátku se snažíme o férový přístup ke kolegům a o to, abychom se vnímali jako „rodina“. Umístění v anketě je pro mě závazkem tento trend udržet i v době, kdy společnost a počet zaměstnanců rychle roste. Dobrým ukazatelem je pro mě i to, že fluktuace v našich společnostech, respektive v naší slovensko-české skupině, je naprosto minimální. To, že jsme vnímáni jako atraktivní zaměstnavatel, je naším společným výsledkem,“ komentuje úspěch v anketě Miloš Melník, generální ředitel slovensko-české skupiny 123kuriér/123kurýr.

Více informací na: www.123kuryr.cz

123kurýr v České republice

Společnost 123Kuryr, s.r.o. zahájila svou činnost v České republice na podzim roku 2021. Je dceřinou společností úspěšné slovenské firmy 123Kurier, s.r.o., která provozuje kurýrní službu jako rodinnou firmu se slovenským zázemím a bez účasti zahraničních investorů již od roku 2012. Její hlavní činností bylo původně zejména propojování firemních i soukromých zákazníků s logistickými společnostmi na Slovensku, v České republice a v Maďarsku.

Začátkem roku 2020 majitelé přijali rozhodnutí vytvořit unikátní projekt s vlastní logistickou infrastrukturou se specializací na dopravu balíků do 50 kg pro všechny klienty, kteří se nechtějí vázat smlouvou. 

Založením dceřiné společnosti 123Kuryr, s.r.o. rozšířili vlastní přepravní síť na území České republiky a poskytují tak komplexní služby balíkové logistiky ve vysoké kvalitě na celém česko-slovenském území.