Nový kreativní tým Etnetera Motion vede David Böhm

Praha, 1. února 2022 – Etnetera Motion nově spojila tým designérů s týmem kreativců. Vznikl tak nový kreativní tým, který funguje jako celek a jehož cílem je větší propojenost a spolupráce nejen při práci na tendrech. Tým vede David Böhm. 

„Mým cílem je přispět k tomu, aby reklama v lidech vyvolávala pozitivní emoce a předávala jim přesně ty informace, které jsou pro ně užitečné. Do většiny kampaní a nápadů se snažíme dostávat i kus inovací a technologií, což vnímám jako jednu z výhod, které nás mohou odlišovat od zbytku trhu,“ říká David Böhm, kreativní ředitel Etnetera Motion.  
David Böhm má za sebou šest let zkušeností v digitálním marketingu. Pracoval v social media týmu v agenturách Nydrle a Kindred, kde vymýšlel komunikaci pro řadu lokálních a globálních značek, dva roky strávil v kreativním týmu Leo Burnett na pozici idea maker a poslední půl rok pracoval na pozici seniorního kreativce v Etnetera Motion. V roce 2019 obsadil třetí místo v soutěži Young Lions v kategorii Digital a v roce 2021 první místo v kategorii Print. 

EtneteraMotionEtnetera Motion je kreativní full-service agentura skupiny Etnetera Group. Technologické zázemí rodiny Etnetera propojuje s kreativní strategií, digitálními trendy a progresivním přístupem. Mezi její specializace patří design a kreativa, brand building, tvorba komunikačních strategií, produkce obsahu, ale i byznysová řešení jako jsou learning development a loajalitní programy. Dlouhodobě spolupracuje s partnery, mezi které patří ŠKODA AUTO, NIVEA, Pepsi, Rossmann a další.