Chuck Taylor All Star CX FlyEase

Converse zkombinoval pohodlí CX Comfort s Nike technologií 

FlyEase a vznikl zcela nový model Chuck Taylor All Star CX FlyEase. Nový tvar, rozšiřující řadu slavných siluet FlyEase, který staví pohodlí nad designem.

Je to poprvé, kdy se Converse pustil do adaptace slavné Nike’s FlyEase technologie a připojil se tak k dalším ikonám jako je například Air Jordan 1 a Nike Air Max 90. Chuck Taylor All Star je poslední z velmi populárních řad, pyšnících se FlyEase, a poprvé v historii nabízí Chuck Taylor fanouškům možnost užívat si všechny s tím spojené výhody, jakými je například extra snadné nazouvání a vyzouvání. Jednoduše pohodlí nade vše. 

Chuck Taylor All Star CX FlyEase nabízí zážitek, který se dá nazvat jako “hands-free”, jednoduše do boty vstoupíte a vystoupíte. Na první pohled viditelná FlyEase konstrukce se skládá z elastického termoplastu (TPE) – materiálu, který se snadno ohýbá a je pružný tak, že umožňuje si botu nazout bez použití rukou. Bota se na noze doslova zamkne. Jednoduchost nazouvání je umocněna vrchní elastickou látkou a vycpaným jazykem, který má fixní místo. To dohromady přináší pocit bezpečí a pohodlnosti. Vše doplňuje funkční štítek na patě, který dotahuje snadnost nazouvání a vyzouvání do dokonalosti. 

Novinkou u Chuck Taylor All Star CX FlyEase Ox je také inovativní vnitřní stélka z CX pěny a kožené linie na okraji boty, které zaručují maximální celodenní komfort. 

Dalšími charakteristickými prvky je kombinace látkového vršku, strečových materiálů, vyztužené špičky, zajištěných oček na tkaničky a mixu neprůhledných a transparentních pásků, které lemují boty. CTAS CX FlyEase Ox nabízí neotřelou, odvážnou a nevšední předělávku klasické Chuck Taylor siluety, která vypadá stejně dobře, jako je pohodlná. 

Chuck Taylor All Star CX FlyEase se představí ve třech barevných provedeních a v prodeji bude od 24. února u vybraných prodejců a na http://www.conversecz.com.

Sledujte novinky Converse také na FACEBOOKU a INSTAGRAMU.

O CONVERSE:

V některých ohledech nás znáš. Converse vyrábí Chuck Taylor All Star a One Star tenisky už po více než jedno století a nyní pracuje na vytvoření nové streetové klasiky. To, co nosíš je inspirováno sportem, ulicí a kulturou, Converse to sleduje a redefinuje s tebou. Když obouváš Converse, vytváříš autentický pouliční styl, a to jednoduše tím, že jsi sám sebou. Nezáleží na tom, zda má Chucky na sobě sedmdesátiletá basketbalová legenda na obrázku v knize nebo jsou k vidění na tobě na ulici, Chucky byly vždy “na pohodu” …protože je nosíš právě ty. Nevíme, jakou cestou se vydáš, ale jedno je jisté, že Converse vezmeš na tu cestu s tebou.