Tech Data nabízí partnerům přednastavenou službu Azure Virtual Desktop

Praha, 14. dubna 2022 – Společnost Tech Data – A TD SYNNEX Company nasadila ve svém zásobníku předem připravených cloudových řešení Click-to-Run™ službu Azure Virtual Desktop (AVD) hostovanou v cloudu Microsoft Azure. S AVD mohou vzdálení koncoví uživatelé pracovat ve firemním prostředí s možností využívaní služeb Microsoft.

Nové řešení Azure Virtual Desktop Click-to-Run™ je navrženo tak, aby vzdáleným koncovým uživatelům přineslo bezpečný, jednoduchý a produktivní osobní počítač. Firmy tak mohou zpřístupnit využívané podnikové Microsoft služby do soukromých počítačů či jiných zařízení jejich zaměstnanců.

„Mnoho organizací nemá čas ani zdroje k budování plnohodnotné IT infrastruktury pro nové nebo vzdálené zaměstnance. Virtuální desktop pomáhá zajistit flexibilitu, škálovatelnost a nákladovou efektivitu, kterou podniky potřebují. Funkce přidané do virtuální plochy Azure urychlují nastavení a pomáhají přistupovat k pracovním aplikacím a infrastruktuře odkudkoli na světě,“ uvedl Peter Zonneveld, viceprezident Global Solutions Aggregation, TD SYNNEX.

Azure Virtual Desktop Click-to-Run™ s přidanými službami Tech Data umožňuje partnerům nabízet AVD rychleji a efektivněji. Partneři přitom mohou využívat nabídku ve dvou režimech:

  • Samostatná funkce pro partnery, kteří již nabízejí spravované služby Tech Data. Umožňuje mimořádně rychle definovat rozsah požadovaného AVD prostředí a nasadit AVD u klienta v čase kolem 30 minut.
  • Spravovaná funkce, která poskytuje rychlé nastavení prostředí AVD uvedené výše s řadou dalších služeb v režimu 24/7 navíc. Jedná se například o podporu a správu poskytovanou prostřednictvím e mailu, telefonu a chatu; monitoring výkonu; služby onboardingu a řadu dalších. 

Azure Virtual Desktop a další předem konfigurovaná řešení Click-to-Run™ nabízí Tech Data na své globální platformě StreamOne™. V České republice na všechny dotazy odpoví Tech Data Cloud Specialist Juraj Kurtlík.

# # #

O společnosti Tech Data

Tech Data – A TD SYNNEX Company (NYSE: LLSNX) je předním globálním distributorem a agregátorem řešení pro ekosystém IT. Jsme inovativní partner, který pomáhá více než 150 000 zákazníkům ve více než 100 zemích maximalizovat hodnotu investic do technologií, prokazovat obchodní výsledky a otevírat růstové příležitosti. 22 000 spolupracovníků TD SYNNEX se sídlem v Clearwateru na Floridě a ve Fremontu v Kalifornii se věnuje spojování podmanivých IT produktů, služeb a řešení od více než 1 500 nejlepších dodavatelů technologií ve své třídě. Naše portfolio edge-to-cloud je ukotveno v dynamicky rostoucích technologických segmentech, včetně cloudu, kybernetické bezpečnosti, big data/analytiky, IoT, mobility a všech souvisejících služeb. Společnost TD SYNNEX se zavázala sloužit zákazníkům a komunitám. Věříme, že můžeme mít pozitivní dopad na obyvatele a naši planetu, protože záměrně jednáme jako zodpovědný člen společnosti. Usilujeme o to, abychom byli rozmanitým a inkluzivním zaměstnavatelem s příležitostmi pro talenty napříč IT ekosystémem. Pro více informací navštivte www.TDSYNNEX.com nebo nás sledujte na Twitteru, LinkedIn, Facebooku a Instagramu.