Václav Janalík odešel z úseku zdravotnictví RBP

Ostrava, 3. května 2022 – Ředitel pro zdravotnictví RBP – JUDr. Václav Janalík odešel k 30. dubnu 2022 po vzájemné dohodě ze zdravotní pojišťovny RBP. V důsledku zachování kontinuity výkonný ředitel RBP Antonín Klimša pověřil řízením úseku zdravotnictví do jmenování nového ředitele Ing. Dalibora Křena, vedoucího odboru analýz zdravotních služeb RBP.

„Panu doktoru Janalíkovi děkuji za jeho pracovní výsledky, které odvedl pro zdravotní pojišťovnu RBP v uplynulých letech a přeji mu v jeho dalším manažérském i osobním životě hodně úspěchů,“ uvedl ředitel Klimša.   

foto: JUDr. Václav Janalík odešel k 30. 4. 2022 ze zdravotní pojišťovny RBP (zdroj: RBP)

O společnosti

RBP, zdravotní pojišťovna je největší regionální zaměstnaneckou zdravotní pojišťovnou v České republice. Registruje přes 430 tisíc pojištěnců, kteří mají k dispozici 41 poboček a spolupracuje s bezmála 14 tisíci smluvních lékařů. Svým klientům v rámci preventivních a bonusových programů poskytuje široké spektrum příspěvků a celoročně pro ně pořádá i celou řadu zdravotně osvětových a prezentačních akcí. RBP je členem Svazu zdravotních pojišťoven ČR. Angažuje se v rámci rozvoje inovativních lékařských postupů a projektů, podporuje prevenci a zdravý životní styl obyvatelstva a aktivně spolupracuje na řešení systémových otázek a principů českého zdravotnictví.

Více informací o službách, programech a aktivitách RBP naleznete 

na www.rbp213.cz.