Mezinárodní fórum budoucnosti GEALAN 2. a 3. června 2022 v novém formátu

Mezinárodní fórum budoucnosti společnosti GEALAN je zpět – naši úspěšnou sérii akcí představujeme v roce 2022 poprvé v novém formátu: Ve dnech 2. a 3. června 2022 představí naši odborníci trendy v oboru i nové produkty. Program otevře Dr. Greiner (Munich Strategy) s hlavním projevem o strategiích pro stavbu oken v mimořádných časech. Poprvé v hybridním formátu s přednáškami na místě v hlavním sídle společnosti GEALAN v Oberkotzau, přenášené prostřednictvím živého přenosu do celé Evropy.

íce než dva roky koronavirové pandemie jsou za námi a s nimi i eliminace velkých prezenčních veletrhů. Výstavní haly zůstaly prázdné, ale vývoj ve společnosti GEALAN byl v této době čímkoli, jen ne klidný.  Nyní naši odborníci na Mezinárodním fóru budoucnosti 2022 společnosti GEALAN ukazují nejnovější produktová řešení a důležitý vývoj v oboru konstrukcí oken.  

GEALAN se poprvé odváží moderního balancování: Prezentace na místě budou doplněny digitálním přenosem. Přidaná hodnota této nové, snadné dostupnosti je zřejmá: Prostřednictvím Mezinárodního fóra budoucnosti v hybridním formátu chce společnost GEALAN oslovit všechny zákazníky a obchodní partnery, bez ohledu na to, kde se nacházejí a kolik času si mohou v této intenzivní sezóně naplánovat.  

Program je pestrý a přizpůsobený cílové skupině výrobců oken: S celkem čtyřmi hlavními tématy se zaměří na důležitou aktuální problematiku v odvětví a upozorní na nejnovější vývoj produktů GEALAN. 

Stěžejní téma: strategie a přehledy 

Evropský trh oken prochází náročnými časy: Nejprve Covid-19, poté nedostatek surovin – měnící se konkurenční prostředí, které vždy přináší nové požadavky na obchodní modely. Ve své hlavní přednášce přednese Dr. Constantin Greiner, odborník na stavebnictví z poradenské společnosti Munich Strategy, co bude a zůstane důležité pro společnosti vyrábějící okna: Tak vypadá nový standard po roce 2022 a takto jsou úspěšně a orientováni na budoucnost výrobci oken v Evropě. 

Eva-Maria Schröder, vedoucí marketingové komunikace společnosti GEALAN, navíc vysvětluje výsledky exkluzivní studie trhu a nejdůležitější kritéria rozhodování různých cílových skupin.  

Získáte důležité impulsy pro rozvoj vašeho podnikání. 

Stěžejní téma: produkty a technologie 

Nové designové systémy s nejvyššími nároky na funkčnost: naši vývojáři produktů budou z první ruky prezentovat novou řadu systémů GEALAN s trendem k jasným hranám: od ekonomického všestranného až po prvotřídní prémiový systém. Naši produktoví experti poprvé představí nový systém v segmentu 82,5 mm se zaměřením na design, automatizaci výroby oken a ochranu proti vloupání. K vidění bude také novinka v oblasti řešení bezbariérových prahů.  

Zdůrazněny budou také inovativní technologie GEALAN: aktuální metody v oblasti lepení a náš exkluzivní povrch GEALAN-acrylcolor®, který udává nové akcenty v metalické oblasti. 

Zažijte výkonnostní přehlídku vývoje produktů a aplikační technologie s odborným výkladem našich specialistů. 

Stěžejní téma: udržitelnost 

Udržitelnost je ústředním tématem dnešní doby a v konstrukci oken důležitější než kdy jindy. Charlotte Röber, ředitelka EPPA, vysvětlí evropskou politiku udržitelnosti s ohledem na plastové profily, Green Deal, a co to konkrétně znamená pro výrobce oken. Kromě toho pan Michel Sieffert, vedoucí výzkumu a vývoje ve společnosti GEALAN, vylíčí naše nejrůznější iniciativy pro udržitelné produkty.  

Šetření zdrojů, recyklace, transparentnost – tak se daří udržitelnému hospodaření ve stavbě oken. 

Stěžejní téma: digitalizace 

Budoucnost okenního průmyslu je digitální. Chytré produkty od společnosti GEALAN umožňují maximální energetickou účinnost, komfort a zdravé vnitřní klima. Ve spojení s dalšími komponenty nové automatizační značky TEXINO představujeme širokou škálu digitálních produktových řešení. Ty umožňují výrobcům oken integrovat trend inteligentních domů do svého podnikání s okny budoucnosti.  

Kromě toho v celém hodnotovém řetězci fungují digitální služby – od prodeje a plánování, až po poprodejní nabídky a údržbu. GEALAN a Digital Building Solutions (DBS) společně vyvíjejí řadu digitálních nástrojů a nabídek, které se vzájemně propojují a posouvají podnikání v oblasti oken na novou úroveň.  

S těmito základními tématy, prezentovanými v zajímavém a současném formátu, posouvá GEALAN svou úspěšnou sérii budoucích akcí o krok dále.  

Generální ředitel společnosti GEALAN Ivica Maurović se těší na nadcházející akci s velkými očekáváními: „S naší zavedenou akcí v novém formátu oslovujeme zákazníky a partnery po celé Evropě.‘‘ Chceme diskutovat o aktuálním vývoji v oboru okenních konstrukcí, podat přehled o nových produktech a digitálních řešeních od společnosti GEALAN – a především se těšíme na další setkání s vámi. Srdečně vás zvu a těším se, že budete u toho!“ 

Další informace o Mezinárodním fóru budoucnosti společnosti GEALAN 2022, stejně jako odkaz na registraci on-line, naleznete na: https://event.gealan.net/cs/

O GEALAN Fenster-Systeme

Skupina společností GEALAN je jedním z předních výrobců plastových profilů pro okna a dveře v Evropě. 

 Profily GEALAN jsou vyvíjeny, vyráběny a prodávány interně. Jsou základem pro výrobu překvapivě krásných, extrémně stabilních a obzvláště bezpečných oken, dveří a moderních posuvných řešení a jejich vybavení špičkovými hodnotami tepelné izolace. Společnost GEALAN vyrábí ve vlastní vysoce automatizované nástrojárně vytlačovací nástroje, které se používají pro výrobu profilů.  

Jako inovativní systémový dodavatel pro plastové okenní a dveřní profily nabízí společnost GEALAN svým partnerům také komplexní služby. Naše poradenství pro architekty a služby pozemního stavitelství podporují architekty a projektanty při jejich každodenní práci. Plánování a výběrová řízení zjednodušují naše inteligentní nástroje. Školení a semináře přinášejí našim partnerům aktuální informace o nejnovějších řešeních GEALAN. 

Společnost GEALAN zaměstnává více než 1 500 lidí po celé Evropě a v roce 2021 dosáhne ročních tržeb přes 325 milionů EUR. Společnost GEALAN je od roku 2014 součástí rodinné společnosti VEKA AG se sídlem v Sendenhorst ve Vestfálsku.