Plaťte pohodlně se zařízeními Huawei díky podpoře NFC a aplikaci Curve

Během posledních několika let přinesly technologie v oblasti financí zásadní změny. Mezi takové vymoženosti patří i bezkontaktní platební technologie, které si získávají stále větší oblibu a spolu s kreditními a debetními kartami se k nim přidávají i smartphony. Huawei proto neusíná na vavřínech a svým uživatelům umožňuje využívat platby pomocí NFC díky aplikaci Curve.

I vy jste propadli trendu bezkontaktního placení? Mít všechny karty po ruce na jediném místě, plně pod kontrolou a vždy k dispozici, tak vypadá budoucnost správy vašich osobních financí. S tímto trendem jdou nejen technologie, ale také většina českých i slovenských bank. Které to jsou?

V České republice můžete provádět bezkontaktní platby u těchto bankovních společností:

George Česká spořitelna

Mobilní eKonto Raiffeisenbank

Mobilní Banka

ČSOB Smart klíč

mBank CZ

Curve – Get more from your banks

Revolut

Wallet – Finance Tracker and Budget Planner

HelloPay! Česká republika

Banka Creditas

Twisto

Home Credit CZ

Na Slovensku můžete platit s pomocí NFC u:

365.bank 

Poštová banka

SmartBanking

Peňaženka

Business24

George Slovensko

Tatra banka

VÚB Mobile Banking

Curve

Karta DOXX v mobile

Mějte finance pod palcem a aplikací Curve

Uživatelé Huawei už dnes mohou bez obtíží hradit své výdaje prostřednictvím mobilního telefonu. Díky propojení všech svých debetních, kreditních či věrnostních karet v aplikaci Curve můžete okamžitě začít využívat bezkontaktní platby i ve svém telefonu značky Huawei. 

Aplikace také nabízí benefit cashbacku u celé řady vašich oblíbených značek a poskytuje kompletní přehled o všech platbách se všemi užitečnými informacemi, a v různých měnách. Vedle těchto funkcí máte s Curve také přístup k férovým směnným kurzům bez skrytých poplatků, což vám umožní cestovat zcela bez starostí. Navíc si můžete užívat i mnoha dalších výhod. Například jestliže zaplatíte za zboží a pak zjistíte, že jste použili nevhodnou platební kartu, aplikace vám umožní vrátit se zpět k dané transakci a do 90 dnů vybrat jiný účet pro úhradu.

Novinky jsou za rohem

Aby pro vás bylo bezkontaktní placení ještě jednodušší a vždy k dispozici, už teď vám můžeme prozradit, že pro vás Huawei vyvíjí novinky v oblasti NFC i na svých nositelných zařízeních. Těšit se tak můžete na možnost placení s vybranými modely chytrých hodinek Huawei. 

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.