UŠETŘETE JEŠTĚ VÍC S OKAMŽITÝMI SLEVAMI OD NIKONU

Amsterdam, Nizozemsko, 27. května 2022: Nikon oslavuje přicházející léto a nabízí všem fotografům a tvůrcům videí, profesionálům i amatérům množství skvělých okamžitých slev. Pokud zakoupíte produkty zahrnuté do této nabídky, můžete ušetřit až 10 000 Kč. Pro získání slevy není třeba žádná zdlouhavá registrace. Slevy se aplikují již při nákupu, abyste je mohli uplatnit okamžitě a co nejjednodušeji. 

Okamžitou slevu lze uplatnit při zakoupení mirrorless fotoaparátů Nikon Z 7II, Z 6II, Z 5, Z fc a řady objektivů NIKKOR v době od 27. 5. 2022 do 18. 7. 2022 v Nikon Store nebo u smluvních autorizovaných prodejců. Nabídka platí pouze do vyprodání zásob a nezle ji získat zpětně.

Další informace, stejně jako podrobnosti o vybraných produktech a smluvní podmínky, naleznate na www.usetrisnikonem.cz

Společnost Nikon

Nikon je vedoucím světovým poskytovatelem výrobků a služeb v oblasti fotografie a videografie. Inovativní optické technologie společnosti – zahrnující amatérské a profesionální fotoaparáty, objektivy a příslušenství – v sobě nesou více než 100 let zkušeností v oboru. Značka je globálně oceňována pro stanovování nových standardů v oblasti designu a výkonnosti, kde revoluční řada fotoaparátů Nikon mirrorless a objektivů NIKKOR Z představují novou dimenzi optické výkonnosti. 

Cílem společnosti Nikon je být vzorem v oblasti fotografické kultury a umožnit nejlepším světovým vizuálním umělcům využít jejich tvůrčí potenciál zprostředkováním vizuálních příběhů. Oceňované vybavení firmy poskytuje fotografům a videografům vše potřebné pro realizaci jejich tvůrčích vizí na nejvyšší úrovni.

Jako osvědčený vizionářský partner sjednocuje Nikon všechny úrovně tvůrců obsahu prostřednictvím své komunity uživatelů, nedostižné technické expertizy a přístupu ke zdrojům vzdělání prostřednictvím iniciativ, jako je Nikon škola.