William Tincup nově board advisorem startupu Supertalent

Praha, 27. června 2022 – Jeden z největších světových expertů na HR William Tincup se stal board advisorem česko-amerického startupu Supertalent. Pomůže mu se strategickým rozvojem v USA a bude se podílet na jeho produktové strategii.

William Tincup, prezident a vedoucí redaktor RecruitingDaily, rozšiřuje řady board advisorů startupu Supertalent. Jeho hlavním úkolem bude pomoci se strategickým rozvojem startupu v USA. “William je zkušený konzultant v oblasti na rozhraní lidských zdrojů a moderních technologií. Díky tomu, že je členem boardů top světových HR firem jako jsou například Smartrecruiters, můžeme čerpat z jeho zkušeností nejen při tvorbě produktové strategie, ale i při hledání nových klientů,” říká CEO a zakladatel startupu Supertalent Tom Zrubecký.

Kdo je William Tincup?

William je prezidentem a vedoucím redaktorem časopisu RecruitingDaily (přední celosvětový zdroj informací pro pracovníky v oblasti náboru, lidských zdrojů a získávání talentů). Je spisovatelem, řečníkem, poradcem, konzultantem, investorem, vypravěčem a učitelem na pomezí lidských zdrojů a technologií. William je board advisorem společností Gustav, Humantic, SmartRecruiters, Cauldron, Clovers, MojoRank, Diversely, Skillset, Geescore, SturdyAI, Cliquify, Wells, Wedge, Optimal, Rolebot, Work4 a dalších. Je také aktivním technickým poradcem a mentorem v řadě HR společností po celém světě, podporuje nové talenty a startupy. Na sociálních sítích má více než čtvrt milionu sledujících.

O startupu Supertalent

Česko-americký startup Supertalent.io je založen na HR portálu, který pracuje s umělou inteligencí. Díky pokročilé psychometrice pomáhá kandidátům najít ideální zaměstnání. Byl spuštěn v České republice koncem roku 2021. Během prvních měsíců se na něj zaregistrovalo více než 10 000 kandidátů, z nichž se více než 2 000 přihlásilo na otevřené pozice. Supertalent aktuálně registruje přes 15 tisíc kandidátů a přibližně 120 firem, z těch českých jde například o STRV, DoDo, Mews, Manta, AhoyConnect, Rossum či Smartlook.  V současné době začíná startup svoji expanzi do USA. Od počátku tam registruje velký zájem jak firem, tak kandidátů o svoje služby.