Hewlett Packard Enterprise přináší ještě více „geniality“ do esport platformy organizace Evil Geniuses

Praha, 29. června 2022 – Společnost Hewlett Packard Enterprise dnes oznámila partnerství s Evil Geniuses (EG), jednou z nejstarších a nejikoničtějších profesionálních esportových organizací na světě. Cílem spolupráce je organizaci poskytnout špičkovou technologii, která ji posune ještě více vpřed. Několikaletá dohoda umožní americkému Evil Geniuses rozšířit svou vlastní platformu pro analýzu dat o špičkové technologie HPE. Tím dojde ke zrychlení a rozvinutí hráčských talentů a identifikaci vítězných herních strategií díky umělé inteligenci (AI), pokročilých poznatků a hloubkové analýzy dat. Časem dojde v tomto projektu také k integraci schopností HPE GreenLake edge-to-cloud a poradenské služby, které podpoří další pokročilé inovace AI zaměřené na výkon hráčů a zvýšení rychlosti, agility a konkurenčního postoje Evil Geniuses.

„V esportu je klíčem k vítězství získávání poznatků z dat. Pak je možné jednat rychleji,“ říká Jim Jackson, marketingový ředitel společnosti Hewlett Packard Enterprise a dodává: „Naše partnerství umožní inovativní esportové organizaci Evil Geniuses ponořit se hlouběji do dat, která jim vznikají hraním her, což ji umožní snadněji identifikovat a zdokonalit vítězné strategie.“

Organizace Evil Geniuses má na kontě více než 24 milionů dolarů a její tým League of Legends nedávno získal první trofej v jarním finále LCS 2022. Toto nové partnerství se společností HPE pomůže EG pokračovat v jejím trvalém odhodlání uspět v esportech prostřednictvím poznatků založených na datech a řešeních HPE edge-to-cloud.

„Počínaje rokem 2019 organizace EG výrazně investovala do potenciálu analýzy dat v esportech. Tato investice vyvrcholila naším prvním šampionátem EG LCS,“ uvádí Nicole LaPointe Jameson, generální ředitelka Evil Geniuses a doplňuje: „Partnerství se společností HPE nám umožní být i nadále o krok napřed před naší konkurencí a vyvolá revoluci ve způsobu, jakým se datová analytika používá v herní oblasti, při vyhledávání talentů a definování strategií. Jsme hrdí na to, že využíváme HPE technologie k posunu našeho fungování na další úroveň.“

Technologie sdílených dat umožní Evil Geniuses urychlit:

  • Objevování talentů: Využitím pokročilých datových řešení HPE, organizace EG získá vyšší hodnotu herních dat bez ohledu na to, kde se budou nacházet. Po jejich shromáždění a analýze bude snadněji docházet k identifikaci nových herních talentů.
  • Rozvoj talentů: Vylepšením tréninkových modulů dojde k lepšímu rozvoji sportovců a týmů EG.
  • Herní strategii: AI a strojové učení bude navrhovat vítězné strategie.

„Evil Geniuses je značka se vzrušujícími vyhlídkami. Proto jsme nadšeni z toho, že můžeme využít naši technologii k tomu, abychom v šampionátech pomohli vybudovat náskok, a navíc naši značku spojit se špičkou v esportu,“ řekla Cyndie Wang, viceprezidentka pro Global Sponsorships & Brand Experience společnosti Hewlett Packard Enterprise.

O společnosti Hewlett Packard Enterprise 

Hewlett Packard Enterprise je globální společností poskytující edge-to-cloud platformu jako službu, která firmám pomáhá zefektivnit podnikání využitím všech jejich nashromážděných dat, ať jsou kdekoliv. Společnost HPE staví na desetiletích vývoje a inovací s cílem nabídnout nejlepší možnosti, jakými společnosti mohou podnikat. HPE poskytuje jedinečná řešení s dlouholetou zkušeností v cloudových platformách a se zpracováním IT úloh na koncových bodech, které pomáhají zákazníkům rozvíjet nové obchodní modely a celkově zvýšit jejich provozní výkon. Pro více informací navštivte: www.hpe.com.O Evil Geniuses
Evil Geniuses je jedna z původních a nejuznávanějších profesionálních organizací v esportu, byla založena před více než 21 lety na víře, že vášeň, odhodlání a inovace mohou přeměnit milovaný zájem na globální fenomén. Dnes stejný elán a odhodlání slouží jako základ legendární organizace. Od špičkových esportových týmů až po technologie měnící se v odvětví, cílem vždy bylo – a bude – budovat šampiony.