Raiffeisenbank opět bodovala v soutěži Zlatá koruna

Praha 30. června 2022 – V letošním jubilejním 20. ročníku prestižní, a na českém trhu nejstarší, soutěže Zlatá koruna bojovaly o ocenění v sedmnácti kategoriích desítky finančních produktů pro širokou veřejnost i malé a střední podnikatele. Stejně jako v předchozích letech si i letos Raiffeisenbank z červnového vyhlášení odnesla několik ocenění.

Odborná porota ocenila Raiffeisenbank druhým místem v kategorii Účty za Běžný účet Equa bank, třetím místem v kategorii Platební karty za Zlatou kartu Equa bank a třetím místem v kategorii Účty pro podnikatele za Chytrý účet pro podnikatele od Raiffeisenbank. 

„Jsme rádi, že se nám v soutěži Zlatá koruna daří opakovaně obsazovat přední příčky. V letošním ročníku zabodovaly naše základní produkty a je skvělé vidět, že i Equa bank má potenciál pro inspiraci a synergii při vytváření nových produktů pod jednotným brandem Raiffeisenbank,“ říká Tereza Kaiseršotová, tisková mluvčí Raiffeisenbank.  

Základní informace o Raiffeisenbank a.s.

Raiffeisenbank poskytuje široké spektrum bankovních služeb soukromé i firemní klientele již od roku 1993. Klienty obsluhuje po celé České republice. Podle celkových aktiv je Raiffeisenbank pátou největší bankou na českém trhu. Majoritním akcionářem banky je rakouská finanční instituce Raiffeisen Bank International AG (RBI).