Společnost Servodata má nového generálního ředitele

Roman Konečný střídá na pozici generálního ředitele Servodata Miroslava Řezníčka, který pokračuje ve spolupráci jako člen dozorčí rady. 

Navzdory změně na pozici generálního ředitele zůstává zachována kontinuita fungování společnosti, na jejím dalším rozvoji se budou podílet oba pánové v nových rolích. Hlavním úkolem pro nastupujícího generálního ředitele bude rozvíjet nově nastavené směřování společnosti. „Dlouhou a úspěšnou historii společnosti Servodata je třeba brát jako základ, na němž bude probíhat její další rozvoj. Můžeme nabídnout individuální přístup při hledání spolehlivých řešení s narůstajícími objemy dat v mnoha průmyslových oblastech, zejména u IoT aplikací, u kognitivních systémů a systémů využívajících umělou inteligenci. Nedílnou součástí dodávky našich unikátních produktů a služeb je odpovědnost spojená s kybernetickou bezpečností,” uvádí Roman Konečný, nový generální ředitel Servodata a.s. 

Strategie, kterou bude naplňovat, v sobě nese to nejlepší z celé doby fungování společnosti – vlastní aplikační vývoj, integrační projekty, služby service desku a IT supportu, rozvoj Atlassian týmu, s novým důrazem na oblast HW, a to zejména v propojení na jiné projekty, a kybernetickou bezpečnost v rámci dceřiné společnosti DoxoLogic. „Jsme nesmírně rádi, že můžeme Romana přivítat jako generálního ředitele společnosti Servodata a zároveň i jako nového člena naší rodiny Moore Czech Republic. Za celý tým partnerů mu přejeme hodně štěstí a úspěchů v nové roli, a všem kolegům ze společnosti Servodata nové obchodní úspěchy,” dodává Miloslav Rut, partner Moore Technology CZ.

Roman Konečný se pohybuje v odvětví IT celou svoji profesní historii. Naposledy působil jako Business Unit Manager VAD, Solutions and Projects ve společnosti ASBIS. V minulosti pracoval také jako Business Director ve společnosti ASUS Computer. Vystudoval Vysoké učení technické v Brně, obor Business Management and Economics, po absolvovaní předchozího studia na Fakultě elektrotechniky a informatiky. Mezi jeho koníčky patří lední hokej a tenis, ale jak sám podotýká, v současnosti je na prvním místě jeho rodina.

O společnosti Servodata

Společnost Servodata a.s. působí na českém trhu již 26 let. Jejím záměrem je být pro své klienty strategickým partnerem v oblasti obchodních a technologických řešení na té nejvyšší profesionální úrovni. Mezi hlavní oblasti jejího působení patří: Business Portals, Project and IT Management, Business Process Management, Customer Care a Business Intelligence.

O skupině MOORE Czech Republic

Poradensko-auditní a technologická skupina MOORE Czech Republic poskytuje svým klientům široké portfolio aktivit v 6 divizích – MOORE Advisory, MOORE Accounting, MOORE Audit, MOORE Academy, MOORE Technology a MOORE Legal. MOORE Czech Republic působí na trhu od roku 2011 a od roku 2020 je součástí nadnárodní sítě MOORE Global. MOORE Czech Republic zaměstnává více než 250 specialistů a působí v 7 místech České republiky a na Slovensku.

Předností skupiny MOORE Czech Republic je schopnost propojovat oblast odborného poradenství s přímou realizací činností a projektů v praxi, čímž přilákala do svého portfolia nejen korporátní klienty, ale také kombinaci středně velkých společností a aktuálně se rychle rozvíjejících start-upů.

Více informací o skupině MOORE Czech Republic naleznete na www.moore-czech.cz

O MOORE Global

MOORE Global je jedna z největších mezinárodních sítí auditorských a poradenských společností s více než 30 000 pracovníky ve více než 260 nezávislých firmách a 114 zemích. Renomovaná síť odborně zaměřených firem se jménem MOORE ve svém názvu vznikla již v roce 1907