Novou personální ředitelkou Edenredu pro ČR a Slovensko je Gabriela Šimšová

Novou personální ředitelkou společnosti Edenred pro Českou republiku a Slovensko se stala Gabriela Šimšová. Má více než dvacetiletou zkušenost s vedením týmů a prací v oblasti lidských zdrojů ve velkých mezinárodních i tuzemských společnostech. 

Do Edenredu přišla Gabriela Šimšová ze společnosti Hyatt, kde v posledním roce pomohla vybudovat nový tým pro její vstup na hotelový trh v České republice. Před tím ve společnosti Coca-Cola řídila mj. lidské zdroje u prodejních týmů v Česku a na Slovensku nebo výrobní týmy. Podílela se také na integraci pracovníků v převzatém závodu v Teplicích nad Metují. Stála zde také u zrodu nového projektu interního vzdělávání.

Dříve pracovala rovněž ve společnosti ČEZ, kde se podílela na vytvoření  týmu centrálního účetnictví, v elektrárenské firmě pracovala i na nastavení nového přístupu ke klientům v dceřiné společnosti ČEZ Zákaznické služby. Pracovní zkušenosti má i ze společností T-Mobile nebo Young and Rubicam. 

Gabriela Šimšová (45 let) vystudovala marketing a obchod na Vysoké škole báňské – Technické univerzitě v Ostravě. Ve volném čase se věnuje desetileté dceři, má ráda turistiku a dobré jídlo.

▬▬

O společnosti Edenred CZ

Edenred ČR pečuje o 700 000 každodenních uživatelů z řad zaměstnanců, kterým poskytuje služby v síti 57 000 partnerských provozoven. V oblasti digitalizace patří k lídrům českého trhu. Stravenky a volnočasové benefity jsou k dispozici na jedné platební kartě Edenred Card. Karta umožňuje platbu mobilními aplikacemi Apple Pay a Google Pay. Čerpání benefitů je možné online díky platformě Edenred Benefity Café.

Edenred, každodenní společník zaměstnanců, poskytovatel přední digitální platformy pro služby a platby spojující přes 50 milionů uživatelů a 2 miliony partnerských provozoven ve 45 zemích prostřednictvím přibližně 900 000 firemních klientů.

Edenred nabízí specifická platební řešení pro konkrétní použití zaměřená na potraviny (stravenky), motivaci (například dárkové karty, platformy pro zapojení zaměstnanců), mobilitu (čerpací stanice, údržba, mýtné, parkovné či mobilita) a firemní platby (virtuální karty).

V souladu se záměrem skupiny, „Enrich connections. For good“, umožňují tato řešení zlepšovat pohodu a kupní sílu uživatelů. Zlepšují i atraktivitu a efektivitu společností, oživují trh práce a místní ekonomiku. Rovněž podporují přístup ke zdravějším potravinám, produktům šetrnějším k životnímu prostředí a ekologičtější dopravě.

10 000 zaměstnanců společnosti Edenred usiluje o to, aby se propojený svět práce stal propojeným ekosystémem, který je bezpečnější, efektivnější a zodpovědnější.

V roce 2021 skupina díky svým globálním technologickým aktivům spravovala obchodní objem téměř 30 miliard EUR, a to především prostřednictvím mobilních aplikací, online platforem a karet. 

Edenred je zapsán na burze cenných papírů Euronext v Paříži a je součástí indexů CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good a MSCI Europe.