Diváci televize Kuki si v září užijí závody F1 zdarma

Brno, 1. září 2022 – Jezdci Formule 1 vyjeli po letní přestávce zpátky na závodní okruhy a zákazníci internetové televize Kuki si v září jejich dramatické souboje vychutnají bezplatně. Všechny Velké ceny F1 totiž vysílá TV kanál Sport 2 HD, který IPTV Kuki na celý měsíc zařazuje na pozici tzv. promo kanálu. 

Kanál Sport 2 HD patří do skupiny AMC a je dlouhodobě součástí stálé programové nabídky Kuki. Během září jej však mohou sledovat i diváci, kteří k němu nemají v rámci svého tarifu přístup. Stanice vysílá česky a v HD kvalitě.

„Naši zákazníci mají Formuli 1 v oblibě, dlouhodobě se řadí k nejsledovanějším pořadům v Kuki. Jezdcům F1 nedávno skončila letní pauza, takže září je ten správný měsíc, kdy kanál Sport 2 zdarma zpřístupnit i divákům, kteří ho doposud neměli ve své nabídce. Mají tak skvělou šanci objevit kouzlo formulí, ale i dalších sportovních pořadů, které stanice Sport 2 vysílá,” říká Lukáš Pazourek, marketingový ředitel Kuki. 

Rozhodně bude na co koukat. V září jsou na programu hned dva závody F1: Velká cena Nizozemska (4. září) a Velká cena Itálie (11. září). Fanoušci se těší nejen na výkony lídra Maxe Verstappena, ale také jeho motivovaných pronásledovatelů Charlese Leclerca, Lewise Hamiltona nebo George Rusella.

„Stále vyšší sledovanost F1 i pozitivní ohlasy diváků jsou pro nás jasným signálem, že zájem o Formuli 1 roste, a to i u lidí, které dříve tolik netáhla. To nám samozřejmě dělá velkou radost, stejně jako fakt, že si diváci Kuki v září formule užijí zadarmo. Věříme, že si díky tomu Formuli 1 oblíbí spousta dalších nadšenců,” říká Marcel Mareš, country manager společnosti AMC Networks.

Kromě Formule 1 v září na diváky Sport 2 čeká také Hokejová liga mistrů (Champions Hockey League) nebo prestižní fotbalové soutěže Evropská liga UEFA a Evropská konferenční liga UEFA.

Promo kanál Sport 2 HD bude až do 30. září zdarma dostupný pro všechny zákazníky Kuki.

O společnosti

Kuki je česká internetová televize (IPTV), která nabízí sledování televizního obsahu na více než 160 TV kanálech. Její součástí jsou chytré funkce jako zhlédnutí pořadů až 7 dní zpětně, nahrávání pořadů nebo online videotéka plná filmů. Kuki sleduje už přes 50 tisíc diváků, kteří si televizi mohou přizpůsobit podle sebe –  sami si vybírají TV kanály, tvoří si vlastní uživatelské profily nebo přeskládávají pořadí programů v nabídce dle libosti. Kromě České republiky Kuki působí také na slovenském trhu. Její provoz i vývoj zajišťuje společnost SMART Comp. a.s., poskytovatel internetové služby pod značkou netbox a IPTV služby pod značkou Kuki.
Web ǀ Facebook ǀ Twitter