EVOLVEO rozšiřuje nabídku herních počítačových skříní ATX a mATX

Všechny tři novinky jsou v atraktivním designu a s předinstalovaným RGB podsvícením 

22. 9. 2022 – V nabídce počítačových skříní se značkou EVOLVEO jsou nyní dostupné tři nové modely určené zejména hráčům a počítačovým nadšencům. EVOLVEO Functio 3 je skříň formátu ATX vybavená efektním RGB podsvícením předního panelu a 120mm RGB ventilátorem. EVOLVEO M4 a M5 jsou skříně formátu mATX a jsou vybaveny ventilátory s RGB podsvícením. Bočnice u modelů M4 a M5 je navíc z poloprůhledného temperovaného skla.

Herní ATX midi tower EVOLVEO Functio 3 s efektním předním RGB panelem a předinstalovaným ventilátorem s podsvícením RGB rainbow o průměru 120 mm je určen pro základní desky podporující platformu Intel i AMD. Mimo formátu ATX je kompatibilní i s formátem Micro ATX a Mini ITX. Napájecí zdroj se umísťuje do dolní části skříně. Spodní mřížka je osazena vysouvacím prachovým filtrem, horní prachový filtr je uchycený magnety a je odnímatelný. Ovládání ventilátorů je možné pomocí LED tlačítka na kontrolním panelu skříně nebo pomocí připojení k základní desce. Skříň má pozice pro tři 3,5palcové interní disky a pro tři 2,5palcové SSD disky. Maximální výška CPU chladiče je u této skříně 165 mm a maximální délka VGA karty 350 mm. Skříň nabízí jeden port USB 3.0 a dva porty USB 2.0 a také port HD audio. Skříň je možné dodatečně osadit dalšími sedmi ventilátory o průměru 120 mm (tři přední, dva horní a další dva nad zdrojem). Tyto ventilátory nejsou součástí balení. Společně s předinstalovaným zadním ventilátorem tak lze dosáhnout vysoce účinného chlazení. Rozměry herní skříně ATX midi tower EVOLVEO Functio 3 jsou (h × š × d) 480 × 215 × 440 mm.

Herní mATX skříň EVOLVEO M4 má předinstalovaný zadní 120mm ventilátor s RGB rainbow podsvícením a poloprůhlednou bočnicí z temperovaného skla. Skříň je určená pro základní desky podporující platformu Intel i AMD. Mimo formátu mATX je kompatibilní i s formátem Mini ITX a Micro ATX. Napájecí zdroj se umísťuje do dolní části skříně. Spodní mřížka je osazena vysouvacím prachovým filtrem. Ovládání ventilátorů je možné pomocí připojení k základní desce. Skříň je určena pro CPU chladiče s maximální výškou 160 mm a pro VGA karty do výšky 350 mm. Skříň má pozice pro dva 3,5palcové interní disky a pro čtyři 2,5palcové SSD disky. Skříň nabízí jeden port USB 3.0 a dva porty USB 2.0 a také port HD audio. Chlazení je možné dále rozšířit o dva 120mm horní ventilátory (nejsou součástí balení). Rozměry skříně jsou (h × š × d) 365 × 210 × 385 mm.

Model s označením EVOLVEO M5 nabízí vše, co přináší model M4. Navíc k zadnímu ventilátoru přidává dva předinstalované 120mm přední ventilátory s RGB podsvícením typu rainbow ring. Skříň je možné osadit VGA kartou s maximální délkou 345 mm. Rozměry skříně EVOLVEO M5 jsou (h × š × d) 402 × 205 × 392 mm.

Dostupnost a cena
Herní skříně EVOLVEO M4, M5 a Functio 3 jsou dostupné prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců a také na webu eshop.evolveo.cz. Doporučené koncové ceny jsou 1 790 Kč včetně DPH pro herní ATX midi tower EVOLVEO Functio 3, dále 1 190 Kč včetně DPH pro EVOLVEO M4 a 1 390 Kč včetně DPH pro EVOLVEO M5.

www:

https://eshop.evolveo.cz/evolveo-functio-3–case-atx/

https://eshop.evolveo.cz/evolveo-m4–case-matx/

https://eshop.evolveo.cz/evolveo-m5–case-matx/

Facebook: https://www.facebook.com/EvolveoCZ/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEono-1cGHesLH4-fz6Lw4w

Instagram: https://www.instagram.com/evolveo_cz/


EVOLVEO je značka elektroniky, která vznikla v roce 2005 a specializuje se na oblasti digitálního domova, osobní elektroniky a herních produktů. Značka je zaměřena na muže, kteří se zajímají o spotřební elektroniku nebo informační technologie, požadují trendové produkty a hledají ekonomicky výhodnější řešení vzhledem k nabídce velkých nadnárodních značek. Rozvoj, distribuci a servis EVOLVEO zajištuje mezinárodní tým ve více než deseti zemích. 
EVOLVEO podléhá řízení jakosti dle normy ISO 9001.