TP-Link Deco S7: Mesh systém, kterým pokryjete celou domácnost

Česká republika, Praha – 27. září 2022 – Společnost TP-Link, přední světový dodavatel síťových produktů, představuje na trhu nový Wi-Fi Mesh systém AC1900 Deco S7, který má za cíl pokrytí celé domácnosti stabilním Wi-Fi signálem, zvýšit její propustnost a snadno rozšířit stávající Deco systémy.

Dvoupásmové řešení pro sjednocení sítě 
Mesh systém vybaví vaši domácnost dvoupásmovou sítí, která dostane celkovou rychlost připojení na slušných 1 900 Mbit/s.  Rychlost ve frekvenčním pásmu 2,4 GHz činí 600 Mbit/s, v pásmu 5 GHz pak 1 300 Mbit/s. Rychlost je vhodná pro aplikace s velkou datovou spotřebou, například streamování videa ve vysokém 4K rozlišení nebo hraní her v on-line prostředí.

Oproti klasickému routeru získáte díky mesh systému sjednocenou síť s jedním názvem (SSID) a heslem. Ani si nevšimnete, když se vaše koncové zařízení přepojí na jiný přístupový bod, u něhož je v daném místě detekován silnější signál. Bez problémů tak můžete, třeba při důležitém videohovoru se šéfem, přecházet z místnosti do místnosti. Celkem takto může být připojeno až sto koncových zařízení.

V balení naleznete jeden, dva nebo tři přístupové body, přičemž už první varianta bez problémů pokryje prostory až 195 metrů čtverečních, a zajistí tak dostupnost internetu v každém koutě domácnosti. Mesh systém TP-Link Deco S7 je zkrátka zabijákem mrtvých zón Wi-Fi. A kdyby vám přece jen náhodou tři jednotky nestačily, můžete bez problémů dokoupit další přístupové body Deco.

Režim routeru i přístupového bodu
TP-Link Deco S7 je flexibilní a multifunkční, takže může plnit funkci jak routeru, tak přístupového bodu. Snadno si můžete vybrat režim, jenž odpovídá vašim aktuálním požadavkům a bezdrátově připojit i zařízení, která původně komunikovala pouze po kabelu.

Veškerá nastavení přitom můžete provádět přes mobilní aplikaci v češtině i slovenštině, a to včetně prvotní instalace. Stačí jen systém rozbalit, stáhnout si bezplatnou aplikaci Deco pro Android nebo iOS a dále postupovat podle intuitivních pokynů na obrazovce. Jednotka Deco S7 je navíc kompatibilní se službou Amazon Alexa pro hlasové ovládání. Wi-Fi síť tak můžete přes zmíněnou aplikaci ovládat a přizpůsobovat i na dálku, například přiřazovat prioritu připojeným zařízením nebo nastavovat síť pro hosty.

Připojte se po kabelu
Prostřednictvím mesh systému Deco S7 můžete koncová zařízení připojovat nejen bezdrátově, ale i po kabelu. Součástí každé jednotky jsou totiž tři gigabitové ethernetové porty WAN/LAN, které poskytují spolehlivý přístup k internetu s vysokou rychlostí.

Robustní rodičovská kontrola 
Díky integrované robustní rodičovské kontrole, ovladatelné rovněž z mobilní aplikace Deco, můžete snadno omezit čas, který vaše děti stráví na internetu a zablokovat nevhodné webové stránky na základě jedinečných profilů, které můžete vytvořit pro každého člena rodiny zvlášť.

Za zmínku jistě stojí i jednoduchý a minimalistický bílý design oválné jednotky Deco S7, která tak dokonale zapadne do prakticky jakéhokoliv designového stylu, do něhož může být laděna vaše domácnost.

Klíčové vlastnosti Deco S7:

  • Rychlost Wi-Fi 1 900 Mbit/s – sledujte své oblíbené seriály v rozlišení 4K s kombinovanou rychlostí až 1 900 Mbit/s (600 Mbit/s v pásmu 2,4 GHz a 1 300 Mbit/s v pásmu 5 GHz) s technologií 3×3 MU-MIMO.
  • Připojení více než 100 zařízení – Deco si poradí s datovými přenosy i v těch nejrušnějších sítích a zajistí spolehlivé připojení pro více než 100 zařízení.
  • Bezproblémové pokrytí silnějším signálem – díky pokročilé technologii mesh jednotky Deco mezi sebou spolupracují, aby vytvořily sjednocenou síť s jedním názvem. Koncová zařízení se automaticky přepojují mezi jednotkami Deco, jak se pohybujete po domě, aby měla neustále nejsilnější dostupný signál.
  • Plně gigabitový ethernet – 3 gigabitové ethernetové porty WAN/LAN poskytují spolehlivý přístup k internetu s vysokou rychlostí.
  • Robustní rodičovská kontrola – omezte čas strávený na internetu a zablokujte nevhodné webové stránky na základě jedinečných profilů, které lze vytvořit pro každého člena rodiny.
  • Dva režimy v jednom – funguje jako router nebo přístupový bod pro vytvoření flexibilní domácí sítě.
  • Snadné nastavení – skutečně jednoduché nastavení s aplikací Deco, které vás provede krok za krokem.

Více informací o produktu naleznete zde:

https://www.tp-link.com/cz/home-networking/deco/deco-s7/

O společnosti TP-Link

TP-Link je celosvětovým dodavatelem síťových produktů dostupných ve více než 100 zemích světa.
Za dominantní tržní podíl na čínském trhu a pozici největšího světového poskytovatele WLAN řešení
vděčí inovativnímu přístupu oddělení výzkumu a vývoje, efektivní produkci a kvalitnímu řízení. Portfolio společnosti TP-Link zahrnuje bezdrátové routery a adaptéry, bezdrátové přístupové body, 4G routery, ADSL modemy, powerline adaptéry pro sítě LAN po domácím elektrickém vedení, IP kamery, print servery, SOHO/SMB routery a SOHO/SMB switche. Další informace naleznete ve webové prezentaci společnosti na adrese www.tp-link.com/cz.