Noční život v Praze – kde to nejvíce žije

Ze statistik online gastronomického průvodce Zomato vyplývá, že většina podniků, do kterých se Pražané a návštevníci metropole vydávají večer na pivo či drink, je kuřáckých nebo částečně kuřáckých. Například na Praze 1 je z celkového počtu 161 podniků (bary, kluby, hospody) čistě nekuřáckých 30 podniků.

Praha infografika

Půllitr nejlevnějšího alkoholického piva vyjde v průměru nejlevněji na Praze 9 (24 Kč), naopak nejhlouběji do peněženky musejí milovníci zlatavého moku sáhnout na Praze 1 (42 Kč).

Zomato v Praze poskytuje kompletní informace o 6 tisících podnicích a to včetně aktuálních jídelních a nápojových lístků. Prostřednictvím webu či mobilní aplikace si uživatelé mohou u každého podniku dohledat otevírací dobu, informaci o tom, zdali je podnik nekuřácký, cenu půllitru piva, stejně jako recenze a hodnocení ostatních uživatelů. To vše jim pomůže při rozhodování, kam zajít s přáteli na skleničku. Zároveň se mohou nechat inspirovat tematickými kolekcemi vytvořenými Zomato týmem. Ať již hledáte místa, kde se nejlíp paří nebo kde ochutnat piva z malých pivovarů a pražských minipivovarů, na Zomatu najdete vždy ten správný podnik.

=======================

Zomato je online gastronomický průvodce a mobilní a​plikace, ​která poskytuje kompletní informace o více než 1,4 milionu restaurací ve 23 zemích. Aktuální jídelní a nápojové lístky a fotografie získává Zomato díky vlastnímu obsahovému týmu, který dennodenně vyráží do ulic. Uživatelé mohou restaurace hodnotit, ale také vyjádřit svůj názor a zkušenost prostřednictvím recenzí a zároveň si vytvořit svoji vlastní síť foodies, kteří jim pomohou při rozhodování, kam zajít na oběd, večeři či drink. Zároveň si uživatelé mohou nově vytvářet vlastní kolekce oblíbených podniků a sdílet je s ostatními foodies.

V Praze a Brně poskytuje Zomato kompletní informace o 7500 podnicích a to včetně aktuálních nápojových a jídelních lístků. U více než 1200 podniků v Praze a Brně mají uživatelé Zomata k dispozici každý den aktuální obědová meníčka.

Kromě databáze restaurací, Zomato postupně rozšířuje svou nabídku i o další integrované funkce a to R​ezervace stolů,​ která je v Česku dostupná od prosince 2015, P​okladní systém, Rozvoz jídla,​ a W​hitelabel Apps.​

Stáhněte si Zomato: i​OS​∙ A​ndroid​∙ W​indows