Poslouchejte svojí oblíbenou hudbu na icq

ICQ, populární poskytovatel Instant Messaging (IM) služby, dnes ve spolupráci s Centrum Holdings, ICQ partnerem v České republice a Lagardère Active ČR, přední mediální skupinou, uvádí novou službu: hudební přehrávač dostupný přímo z ICQ seznamu kontaktů a navíc zadarmo bez nutnosti instalace. (TZ)

Pomocí tohoto chytrého přehrávače hudby mohou ICQ uživatelé poslouchat své oblíbené hudebníky a hudební žánry online. Databáze obsahuje kolem 40 000 záznamů zaměřených na globální i domácí hudbu s předními hity od špičkových hudebníků z celého světa a nejpopulárnějších světových hudebních žebříčků. Navíc streamovací hudební přehrávač, který je zdarma, je dostupný přímo v počítači na ICQ – jednoduše stačí vybrat a přehrát.

Pro zesílení hudebního zážitku ICQ, Centrum.cz a Lagardère Active ČR také nabízí nového ICQ klienta s tapetou a přehrávačem rádia Evropa 2. Tento nový ICQ klient tak poskytuje českým uživatelům možnost poslouchat rádio Evropa 2 přímo z ICQ, plus hudební přehrávač s tematickým motivem a designem.

Nikdy předtím nebylo poslouchat hudbu snazší, přímo z prominentní pozice, jako je seznam ICQ kontaktů. Nyní si ICQ uživatelé mohou vybrat svou oblíbenou hudbu a poslouchat při chatování s přáteli.

Stáhněte si nového ICQ klienta s motivem a přehrávačem Evropy 2 na: http://www.evropa2.cz/icq.

Stáhněte si ICQ s novým hudebním přehrávačem na: http://icq.centrum.cz/stahnout-icq/

nebo na: http://www.icq.com/download/icq/cz.

ICQ:

ICQ je předním poskytovatelem služeb typu „instant messaging“ pro globální komunitu internetových uživatelů. Robustní instant messaging software ICQ, špičkové komunikační funkcionality a dynamické nástroje pro komunity jsou nyní bezplatně dostupné v 16 jazycích na webové stránce www.icq.com.

Centrum Holdings:

Centrum Holdings je internetovou společností s působností ve střední a východní Evropě – Česká republika, Slovensko a Chorvatsko. Měsíčně osloví více než 6 mil. návštěvníků. Provozuje mimo jiné Centrum.cz, Aktuálně.cz, Atlas.cz, Radiocafe.cz, Gamescafe.cz, Amplion.cz, Najisto.cz nebo Žena.cz.